/Volontärbyrån/

”Jag har fått bekräftelse i att mina erfarenheter är värdefulla och kan vara till hjälp för andra.”

 

Att vara volontär kan både vara pirrigt, roligt, spännande, jobbigt och givande. Hör om andra som har engagerat sig ideellt! Du kan både läsa volontärberättelserna och titta på våra volontärfilmer.
Berättelserna finns även på vår facebooksida.

 

Vi har engagerat oss ideellt:

 

Jessica Zhang - Röda korset

Jessica Zhang går på Kungsholmens gymnasium, på fritiden engagerar hon sig i Röda Korset och är kompis till ungdomar som kommit hit som ensamkommande flyktingbarn. Se henne berätta om sitt engagemang och varför det får henne att längta till veckorna med kompisgruppen.
Se volontärfilmen >>

Olof Olterman - Fältbiologerna

Olof Olterman är intresserad av naturen. I Fältbiologerna är han inte ensam om sitt intresse. Se Olof berätta om en resa om sjösjuka och kaskeloter. En valsafari som inte blev som han tänkt sig.

Se volontärfilmen >>

Lili Öst - fikavärd på äldrekontakt

Lili Öst berättar om sitt första volontäruppdrag som fikavärd för Äldrekontakt. Hör henne berätta om en magisk fikastund i somras.

 

Äldrekontakts fikaträffar bjuder på småprat, skratt och berättelser över en kopp kaffe. Genom att bli volontär kan du förändra livet för någon som annars lever isolerat och sällan kommer utanför dörren. Se volontärfilmen >>

Moa - chattvolontär på 1000 möjligheter

Moa berättar om att vara volontär på 1000 möjligheter och om ett speciellt möte.Se volontärfilmen >>