Gå Volontärbyråns utbildningar i Göteborg

Nu i april ges två tillfällen för dig som vill lära dig mer om motivation i ideellt engagemang och hitta strategin för hur du i din förening kan engagera framtidens volontärer. En kortare workshop och en heldagsutbildning står på agendan. Läs mer nedan och anmäl er redan idag.

Workshop: Motivation i ideellt engagemang

Vad är det som gör att 53% av Sveriges befolkning engagerar sig ideellt?
Hur kan ni som organisation ta tillvara på människors engagemang? Under denna workshop går vi i igenom vad som motiverar och driver oss människor. Du får också tillfälle att diskutera och reflektera över motivation i ideellt engagemang och fundera på hur ni i er organisation kan skapa de bästa förutsättningarna för att de frivilliga ska trivas.

När: Torsdag 19 april kl. 16.00-18.30
För vem: Ideella organisationer med verksamhet inom Västra Götaland, max 2 deltagare per organisation.

Läs mer och anmäl dig här>>

Utbildning: Fånga engagemanget

En utbildning om att ta tillvara på det ideella engagemanget i föreningslivet.
Du får olika perspektiv på ideellt engagemang och konkreta verktyg för att ta tillvara på människors motivation och drivkraft. Du får också veta hur ni kan utgå från din organisations syfte och mål för att fånga upp engagemanget och involvera fler frivilliga. Vi går igenom hur engagemanget ser ut i Sverige idag och spanar in i framtiden för att se hur ni kan rusta er förening för att fånga upp framtidens frivilliga.

När: Fredag 20 april kl. 8.30-15.30
För vem: Ideella organisationer med verksamhet inom Västra Götaland, max 2 deltagare per organisation.

Läs mer och anmäl dig här>>