Nu söker vi volontärer till Jul i Gemenskap

För elfte året i rad arrangeras ”Jul i Gemenskap” i Immanuelskyrkan i Stockholm. Tillsammans skapar vi ett julfirande där alla får plats - människor som lever i hemlöshet, ensamhet, fattigdom och annan utsatthet. Jul i Gemenskap genomförs tack vare frivilliga insatser och gåvor.

Nu söker vi volontärer till årets firande under den 24, 25 och 26 december och det finns också möjlighet att engagera sig i firandets förberedelser. Dagarna ser lite olika ut men under alla tre dagar bjuds gästerna på traditionell julmat som serveras vid dukade långbord.

Vill du vara med och bidra till stämningen? Bli volontär:

Sök bland uppdragen

Du söker genom att fylla i en intresseanmälan för det uppdrag och pass som passar dig. Vi återkommer med en bekräftelse på om du har blivit tilldelad uppdraget. Tidigare år har det varit ett stort intresse för arrangemanget och vi kan inte garantera någon ett volontäruppdrag. Som volontär under Jul i Gemenskap kan du engagera dig under max två olika pass.

Vi står bakom Jul i Gemenskap
Jul i Gemenskap startade 2007 av frivilligorganisationer och kyrkor. Målet med arrangemanget är ett värdigt julfirande där alla är välkomna. Under helgen bjuds god julmat, godsaker, julklappar, program och framförallt gemenskap runt borden. Arrangörerna inom Jul i Gemenskap är: Immanuelskyrkan, Volontärbyrån, Frälsningsarmén, Engelbrekts församling, St Johannes församling, St Matteus församling, Sociala Missionen, Hela Människan Stockholms län, Norrmalmskyrkan, Stockholms stadsmission och Filadelfiakyrkan.

Julvolontär på andra sätt?
Sök efter andra uppdrag genom att fritextsöka på ordet "jul" här.