Anmäl eget uppdrag

Bilder

Om du redan har ett ideellt uppdrag som är inriktat på att stärka ungdomars hälsa så kan du få prövat om du kan få göra det på arbetstid.

Som anställd på AstraZenca har du möjlighet att engagera dig 8h på arbetstid. Du kan antingen hitta ett nytt engagemang genom att välja ett av alla aktuella uppdrag eller engagera dig i ett gruppuppdrag.

Är du redan engagerad?

Om du redan är engagerad i en organisation och vill använda dina timmar åt det kan du anmäla det här. Då kommer Volontärbyrån att granska organisationen och uppdraget och se om det ryms inom volontärprogrammet. Vi återkopplar normalt inom två arbetsdagar. När uppdraget är godkänt är det viktigt att du stämmer av uppdraget och får det godkänt av din linjechef.
 
Anmäl eget uppdrag genom att fylla i uppgifterna som finns i formuläret, klicka nedan.
Anmäl eget uppdrag 

Fler tips

  • Policy för AstraZenecas volontärprogram
    Vill du veta vad som krävs för att få gå i väg som volontär på arbetstid? Klicka här.
  • Vill du engagera dig för ungdomar?
    Genom organisationen Mentor kan du bli stödperson åt unga som vill ha en mentor som stöd i skolan och livet. Du kan engagera dig på olika sätt, exempelvis som mattementor eller genom ett engångsuppdrag på tre timmar. 
  • Bevaka nya volontäruppdrag som kommer in
    Om du fyller i dina kontaktuppgifter nedan och vilka typer av volontäruppdrag som intresserar dig så får du information via e-post när det kommer in passande uppdrag som ligger inom ramen för AstraZenecas volontärprogram. 

Fler nyheter

Volunteering Day at Ågrenska

Volunteering Day at Ågrenska

 Ågrenska is a center for children with rare diseases that is located on a small island outside Goth...

A safe start in Sweden

A safe start in Sweden

AstraZeneca is together with a number of companies supporting the initiative A safe start in Sweden that has been launched to give fast assistance to those fleeing from Ukraine to Sweden.