Vill du bli Mentor åt ungdomar?

Bilder

AstraZeneca samarbetar med Mentor, en ideell organisation som jobbar med mentorskap för unga mellan 13 och 17 år. Mentors vision är en värld där unga får växa och utvecklas hälsosamt och drogfritt.

Vill du vara med och göra skillnad för en ungdom mellan 13 och 17 år?
Hos oss är en mentor en person som respekterar och lyssnar. Någon som kan hänga med på en fotbollsmatch, den senaste filmen eller bara fika i solen ett par timmar. Som kan snacka om både jobbiga, konstiga eller roliga grejer. En vuxen kompis, helt enkelt. Som mentor träffar du din ungdom två gånger i månaden under ett år.  

Beskrivning

Många ungdomar saknar en vuxen att prata med. Någon som lyssnar, stöttar och bryr sig.  Som mentor stöttar du ungdomar utifrån dina erfarenheter. Vi tror att du är en stark förebild som inspirerar, uppmuntrar, skapar trygghet och fungerar som ett bollplank åt den eller dem som vill växa och utvecklas.  Vi har både individuella mentorskap eller gruppmentorskap och man kan som mentor välja om det ena eller andra passar bättre. 

Vi utgår alltid från ungdomarnas individuella behov. Då mentorskapet bygger på samarbete säkerställer vi att du matchas med en sökande eller en grupp som vi tror passar just dig.   

Vi har många års erfarenhet och under hela mentorskapet, som varar sex månader till ett år, erbjuder vi dig utbildning och handledning med beprövade verktyg och metoder. Tillsammans ser vi att allt fler får chansen att utvecklas, där drömmar väcks och blir till verklighet.   

Minsta åtagande

Som mentor träffar du din ungdom två gånger i månaden under 6 månaders tid efter skolan eller under helgen med möjlighet att förlänga ytterligare 6 månader.

Bli mentor 

Vill du bli som mentor? Se alla aktuella uppdrag och anmäl dig här.

Fler nyheter

Volunteering Day at Ågrenska

Volunteering Day at Ågrenska

 Ågrenska is a center for children with rare diseases that is located on a small island outside Goth...

A safe start in Sweden

A safe start in Sweden

AstraZeneca is together with a number of companies supporting the initiative A safe start in Sweden that has been launched to give fast assistance to those fleeing from Ukraine to Sweden.

Our volunteer programme

Our volunteer programme

Our mission is to improve young people's health. We invite our employees to be a part of this, and t...