Barn och ungdom​

Årets skitigaste löparfest! Det finns lopp, och så finns det de riktiga loppet! I Värmlandsskogarna arrangeras originalet av Tjurruset.

I år arrangeras Tjurruset i Karlstad den 16 september och vi kommer ta emot ca 5 000 deltagare, därför behöver vi din hjälp!

Organisation: 
IF Göta Karlstad
Plats: 
Karlstad

IF Göta Karlstad, en av Sveriges mest framgångsrika friidrottsföreningar, grundades 1904 och har genom åren haft många medaljörer i de stora mästerskapen. Föreningen har lång tradition av att arrangera framgångsrika motionslopp och arenaarrangemang.

Organisation: 
IF Göta Karlstad
Plats: 
Karlstad

Nattskiftet är en partipolitiskt och religiöst obunden, ideell organisation som arbetar för rätten att vara trygg i natten.

Organisation: 
Nattskiftet
Plats: 
Stockholm

I Sverige arbetar IM för integration som vi tror sker genom möten och ömsesidigt lärande. I Blackeberg finns ett av Stockholms stads boenden för ensamkommande flyktingungdomar. Ungdomarna har önskat att få läxhjälp och de flesta studerar svenska på språkintroduktion i gymnasieskolan.

Plats: 
Stockholm

Nu behöver vi hjälp i vårt boende för ensamkommande unga flyktingar! Mat och matlagning är viktiga delar i verksamheten. Det är en del av omsorgen, men det är också en del i det pedagogiska uppdraget. Vi skall lära ungdomarna att klara sig själv.

Plats: 
Göteborg

Kompis Sverige söker frivilligledare för vårt nystartade ungdomsspår.Vi söker dig som brinner för integrationsfrågan i stort och som vill göra skillnad för nya och etablerade svenska ungdomar.

Organisation: 
Kompis Sverige
Plats: 
Stockholm

Vill du få ledarskapsmeriter och samtidigt jobba med språkträning/läxhjälp för barn och unga? IM Stockholm söker nu en gruppledare till vår läxhjälp i Hässelby gård, för måndagar.

Plats: 
Stockholm

Tjejzonen är en partipolitiskt och religiöst obunden ideell förening som arbetar förebyggande för att minska psykisk ohälsa hos tjejer. Vår vision är ett samhälle där den mänskliga rättigheten att bli lyssnad till respekteras.

Organisation: 
Tjejzonen
Plats: 
Stockholm

Vill du förbättra situationen för kvinnor och barn (och indirekt även för män), med hjälp av Google-annonsering?

Organisation: 
Lyssnare Utan Gränser
Plats: 
Malmö

Uppdraget består i att vara en allt i allo i köket; hjälpa till i matsalen, servera, diska, koka kaffe mm. ​Du bidrar till att vi kan låta människor, som annars inte hade haft möjligheten, få ha en härlig semester!

Info om lägret:

Plats: 
Göteborg

Mångfaldsbyrån Esmeralda har bedrivit läxläsning på flera skolor i Uppsala sedan 2001. Nu söker vi studenter som kan hjälpa högstadieelever med läxläsningen.

Plats: 
Uppsala

Lek dig till en bättre värld på Retoys leksaksbytekalas runtom i Helsingborg!

Organisation: 
Retoy
Plats: 
Helsingborg

Kvinnojouren Anna söker volontärer/jourkvinnor till våra skyddade boenden. Vi söker dig som vill bidra till att våldsutsatta barn och kvinnor får möjlighet att återhämta sig från en tillvaro med våld.

Organisation: 
Kvinnojouren Anna
Plats: 
Upplands-Bro

Vi startade upp vårt ideella arbete i januari 2013, sedan dess har vi vuxit stort. Från start började vi hjälpa 3 barnhem i Lodz i Polen. Nu hjälper vi barnhem i 14 städer, många fattiga familjer, sjukhus för sjuka hemlösa m.m. Vi får mycket gåvor så som kläder, leksaker, lakan m.m.

Organisation: 
Barnhem Lodz Poland
Plats: 
Härryda

I år den 25 maj är det Kristi himmelsfärds dag och för Junis, IOGT-NTOs Juniorförbund innebär det även folknykterhetens dag för oss.

Plats: 
Göteborg

I Sverige arbetar IM med ömsesidig integration. I Rågsved finns ett av Stockholms stads boenden för ensamkommande ungdomar. Vi har läxhjälp två kvällar i veckan. För IM är läxhjälp en mötesplats.

Plats: 
Stockholm

Individuell Människohjälp (IM) är en ideell organisation. Vår vision är att öka människors möjligheter att delta i samhället. Vi skapar mötesplatser med människors engagemang i fokus. Vi tror på ett starkt civilsamhälle och involverar därför volontärer i vårt arbete.

Plats: 
Sollentuna

Till hösten behöver Fryshusets verksamhet United Sisters i Göteborg volontärer som kan ha gruppverksamhet i skolor och på fritidsgårdar.

Plats: 
Göteborg

Vill du vara förebild för en tjej ca 12-20 år? Nu söker vi på United Sisters i Göteborg volontärer för coachuppdrag. Vi söker dig som vill bidra till att unga människor mår bra och vill ta för sig av livet.

Plats: 
Göteborg

Psykisk ohälsa är ett av vårt samhälles största och snabbast växande samhällsproblem.

Organisation: 
Mind
Plats: 
Stockholm