Barn och ungdom​

Föreningen Värnet Malmö (FMV) söker nu volontärer som kan vara med och hjälpa till på våra KUL i Malmö den 20-24 februari. Uppdraget kan innebära en rad olika uppgifter, med allt ifrån duka fram och av, koka kaffe och te samt vara medhjälpare till våra aktiviteter.

Plats: 
Malmö

Vill du bidra till en bättre start på skoldagen och ge alla barn lika förutsättningar att lyckas i skolan?

Plats: 
Malmö

Är du under 30 år och vill leda en grupp frivilliga i Frukostklubben? Vill du utveckla ditt ledarskap med praktisk erfarenhet?

Plats: 
Malmö

Gillar du att hänga runt på Instagram, Facebook och Twitter? Blir du inspirerad av vettiga, roliga konton eller älskar du snygga flöden? Tycker du att det är roligt att kommentera, dela och likea?

Organisation: 
Makers
Plats: 
Stockholm

Hej!Vi är en ryggmärggskade förening med cirka 950 medlemmar. Förra året skapade vi vår nya hemsida men vi vill synas mer men kan in de rätta knepen för att få google att gilla oss.

Plats: 
Stockholm

ATIM kvinno- och ungdomsjour är en idéburen, partipolitiskt och religiöst obunden organisation. Vi arbetar med ett genusperspektiv och vår vision är ett jämställt samhälle fritt från våld. Just nu söker vi volontärer till vår stödverksamhet för ungdomar.

Plats: 
Malmö

Du får vara med och uppleva några av Sveriges festivaler på plats i sommar. Tillsammans med vår festivalsamordnare hjälper du till med att bemanna vår monter och ser till att vi syns på festivalen, samtidigt som du har tid att på egen hand ta del av alla aktiviteter.

Plats: 
Skövde

IM startar tillsammans med Beach Volley Club ett träningslag för nyanlända ungdomar. Vi söker nu volontärer som vill vara med och både träna, ansvara för ungdomarna och ha kul tillsammans. Vi har en stående bantid på söndagar kl 10-12.

Plats: 
Göteborg

Vi behöver fler läxhjälpare till vår läxhjälp i Tensta. Läxhjälpen riktar sig främst till gymnasieelever, men tar även in nyanlända ungdomar och yngre elever. Läxhjälpen är drop-in och som läxhjälpare hjälper du eleverna efter bästa förmåga.

Plats: 
Stockholm

Är du intresserad av ideellt arbete? Röda korsets ungdomsförbund i Uppsala hjälper nyanlända barn och ungdomar att komma in i samhället och just nu söker vi frivilliga som vill vara med i vår verksamhet RKUF Sport och fritid.

Plats: 
Uppsala

Vill du ha praktisk erfarenhet av bokföring, organisationsutveckling och styrelsearbete, samtidigt som du är delaktig i det spännande och givande arbetet att föra vår ideella förenings verksamhet framåt? Ta då chansen att bli TAMAM Uppsalas nya kassör!

Organisation: 
Tamam, Uppsala
Plats: 
Uppsala

VISIR söker personer som på olika sätt vill engagera sig för att förhindra att barn och ungdom hamnar i nikotinberoende. Samt att på så sätt sätta stopp för att tobaksbranschen skaffar sig "livslångt trogna kunder" från generation till generation i all evighet.

Plats: 
Stockholm

Hej. Vi är en nystartad konståkningsklubb där alla arbetar ideellt. Vår klubb består av ca 45 medlemmar varav 25 är aktiva konståkare.Vi är nu ute efter någon som vill hjälpa till med ekonomin i klubben.

Plats: 
Eskilstuna

Internationella Bekantskaper är en ideell förening som har erbjudit avgiftsfri läxhjälp i Tensta och Rinkeby under flera år. Det startade med att några föräldrar som gick på Svenska för invandrare, SFI, frågade om vi kunde hjälpa deras barn med skolarbetet.

Plats: 
Stockholm

Vill du göra skillnad på riktigt?

Lägg två timmar varannan vecka i vår simbassäng på Hisingen i Göteborg.

Organisation: 
Bräcke diakoni
Plats: 
Göteborg

Bräcke diakoni driver fem boenden för ensamkommande unga. Detta gör vi i samarbete med Göteborgs stad och 8 ytterligare idéburna organisationer. Tillsammans ska vi skapa boende, trygghet och integration för 200 ungdomar.

Organisation: 
Bräcke diakoni
Plats: 
Göteborg

IOGT-NTO är Sveriges största Nykterhetsorganisation och har verksamhet för alla åldrar!
IOGT-NTO-rörelsens största vecka under året är Folknykterhetens vecka!

Plats: 
Göteborg

IOGT-NTO är Sveriges största Nykterhetsorganisation.
Hos oss finner man en mängd arrangemang för både stora och små..

Plats: 
Göteborg

IOGT-NTO Göteborg och Bohusläns distrikt har tillsammans med UNF och JUNIS tre stycken Familjekvällar under våren. 13/2
20/4 och 22/5 på Nordengården, Stockholmsg.16 i Göteborg kl.17-19

Plats: 
Göteborg

IOGT-NTO är Sveriges största Nykterhetsorganisation! Vi har verksamhet för alla åldrar och en av våra verksamheter är vårt sociala företag Vännplatsen, i Amhult, Torslanda. Vi hjälper människor till sysselsättning. Vi tar även emot volontärer då det alltid finns saker att göra hos oss!

Plats: 
Göteborg