Ledare Step Up Frankrike 12/7-3/8 2019

Organisation: 
  • CISV, Göteborg
Plats: 
  • Västra Götaland
  • Göteborg
Ändamål: 
Barn och ungdom​
Mänskliga rättigheter
Social gemenskap

Är du eller någon du känner 21 år eller äldre? Vi kan då erbjuda en supersommar med CISV Göteborg som ledar för Step up. Step Up är ett tre veckor långt lägerbaserade projekt för 15-åringar där ungdomarna själva ansvarar för planeringen av lägrets innehåll. Varje läger har ett specifikt fredsutbildande tema. Ledarna och hemmastaben stöttar ungdomarna i deras ansvar för ledarskap, planering och demokrati.

CISV Göteborg söker nu flera nya ledare för utmanade ledaruppdrag 2019. CISV är en global, ideell, fredsutbildande organisation. Genom vår utbildning bidrar vi till fler aktiva världsmedborgare. Att vara världsmedborgare innebär att ta ställning och engagera sig för en fredligare värld. Tillsammans skapar vi läger och projekt för en ökad kulturell förståelse, för de mänskliga rättigheterna, för en fredlig lösning av konflikter, för jämlikhet och jämställdhet och mot rasism, fattigdom och miljöförstöring.

Vid frågor, skicka i dina frågor i samband med din ansökan.Välkommen med din ansökan senast den 20 november!

När och var ska uppdraget genomföras: 
12/7 - 3/8 i Savoie, Frankrike
Specifika önskemål eller information: 
Person över 21 år som talar engelska då lägret genomförs tillsammans med andra delegationer från andra länder.
Minimiåtagande: 
Den tid som lägervistelsen motsvarar, utbildning före och efter uppdraget samt förberedande arbete tillsammans med delegationen före avresa.
Anmäl intresse
Övriga uppgifter

Uppgifterna är frivilliga och används bara av Volontärbyrån för statistik.