Ledare Village Argentina 28/12 2019 - 27/7 2020

Organisation: 
  • CISV, Göteborg
Plats: 
  • Västra Götaland
  • Göteborg
Ändamål: 
Barn och ungdom​
Mänskliga rättigheter
Social gemenskap

Är du eller någon du känner 21 år eller äldre? CISV Göteborg söker nu flera nya ledare för utmanade ledaruppdrag 2019. CISV är en global, ideell, fredsutbildande organisation. Genom vår utbildning bidrar vi till fler aktiva världsmedborgare. Att vara världsmedborgare innebär att ta ställning och engagera sig för en fredligare värld. Tillsammans skapar vi läger och projekt för en ökad kulturell förståelse, för de mänskliga rättigheterna, för en fredlig lösning av konflikter, för jämlikhet och jämställdhet och mot rasism, fattigdom och miljöförstöring. Som ledare ställer du upp som volontär men i utbyte får du utbildning, erfarenhet och vänner över hela världen.

Vi kan då erbjuda en ledarskapserfarenhet och en givande vinter med CISV Göteborg. Village - programmet är en unik lägerbaserad upplevelse för 11 åringar. Som ledare på Village samarbetar man tätt ihop med ledare från hela världen. Tillsammans fyller man dagarna av lekar och aktiviteter. Syftet är samarbete samt interkulturell förståelse, kommunikation och vänskap.

Vid frågor, skicka in en ansökan där du också kan ställa dina frågor till oss. Välkommen med din ansökan senast den 20 november!

När och var ska uppdraget genomföras: 
28/12 2019 - 24/1 2020 i Buenos Aires, Argentina
Specifika önskemål eller information: 
Person över 21 år som talar engelska då lägret genomförs tillsammans med 11 andra delegationer från andra länder.
Minimiåtagande: 
Den tid som lägervistelsen motsvarar, utbildning före och efter uppdraget samt förberedande arbete tillsammans med delegationen före avresa.
Anmäl intresse
Övriga uppgifter

Uppgifterna är frivilliga och används bara av Volontärbyrån för statistik.