Stab Youth Meeting 13/4-20/4 Göteborg

Organisation: 
  • CISV, Göteborg
Plats: 
  • Västra Götaland
  • Göteborg
Ändamål: 
Barn och ungdom​
Internationellt arbete i Sverige
Social gemenskap

Är du eller någon du känner 21 år eller äldre? Vi kan då erbjuda en upplevelse med CISV Göteborg som stab för Youth Meeting. Det är en vecka långt lägerbaserat projekt för 14-15-åringar där ungdomarna tillsammans med ledarna ansvarar för planeringen av lägrets innehåll. Varje läger har ett specifikt fredsutbildande tema. Ledarna och hemmastaben stöttar ungdomarna i deras ansvar för ledarskap, planering och demokrati. Du som stab är är projektledare för lägret och ser till att allt går bra till.

CISV Göteborg söker nu stab för 2019. CISV är en global, ideell, fredsutbildand organisation. Genom vår utbildning bidrar vi till fler aktiva världsmedborgare. Att vara världsmedborgare innebär att ta ställning och engagera sig för en fredligare värld. Tillsammans skapar vi läger och projekt för en ökad kulturell förståelse, för de mänskliga rättigheterna, för en fredlig lösning av konflikter, för jämlikhet och jämställdhet och mot rasism, fattigdom och miljöförstöring.

Vid frågor, skicka in en ansökan där du också kan ställa dina frågor till oss.. Välkommen med din ansökan senast den 20 november

När och var ska uppdraget genomföras: 
Göteborg 13/4-20/4
Specifika önskemål eller information: 
Person över 21 år som talar engelska då lägret genomförs tillsammans med andra delegationer från andra länder.
Minimiåtagande: 
Den tid som lägervistelsen motsvarar, utbildning före och efter uppdraget samt förberedande arbete tillsammans med delegationen före avresa.
Anmäl intresse
Övriga uppgifter

Uppgifterna är frivilliga och används bara av Volontärbyrån för statistik.