Dag

ERIN bedrivs av både volontärer och juridiskt sakkunniga - det är så vi går runt och kan hjälpa våldsutsatta kvinnor. Nu söker vi fler engagerade eldsjälar som vill bistå organisationen och samtidigt få möjlighet till personlig utveckling på egna villkor. ERIN har två huvudområden.

Plats: 
Uppsala

ERIN bedrivs av både volontärer och juridiskt sakkunniga - det är så vi går runt och kan hjälpa våldsutsatta kvinnor.

Plats: 
Uppsala

Vi säker efter volontärer som vill hjälpa till med läxläsning. Vi har tre ställen som efterfrågar läxhjälp 1. Vårbyskolan måndag/tisdag kl 14.30 -15.30 (T-bana: Vårby Gård) 2. Stödboende för ensamkommande över 18 år på gymnasiet. Tiden kan diskuteras. 3. Läxhjälp på Flemingsbergs bibliotek

Plats: 
Huddinge

ERIN bedrivs av både volontärer och juridiskt sakkunniga - det är så vi går runt och kan hjälpa våldsutsatta kvinnor. Nu söker vi fler engagerade eldsjälar som vill bistå organisationen och samtidigt få praktisera sina juridiska kunskaper under sin utbildning eller efter avslutad utbildning.

Plats: 
Uppsala

Många har svårt att ta sig fram samt hitta rätt på ett sjukhus. Därför har vi rödakorsvärdar på plats i entréer och på akuten som stöd och ledsagning.Våra värdar hjälper till på Nacka Närsjukhus. Vi har även ställt upp under vaccinationsperioder på olika vårdcentraler i Nacka kommun.

Plats: 
Nacka

Våra mötesplatser som finns i Finntorp och Orminge bedriver Second Hand-butik och café/mötesplats. Vi söker nu fler frivilliga som kan hjälpa till med allt från att packa upp gåvor, prismärka, ta hand om kunder till att förbereda vår caféverksamhet.

Plats: 
Nacka

Att praktisera det svenska språket och få läxhjälp är viktigt för våra besökare som båda kan vara skolelever eller vuxna. Gällande språkkunskaper så kan våra besökare vara nybörjare eller gymnasie-och högskolestuderande. Du bidrar med din erfarenhet och kunskap.

Plats: 
Nacka

Amnestys butik Handlingen är en stor secondhandbutik på 600m2. Det är cirka 10 -15 aktiva som arbetar ett stort antal timmar per vecka. Vi behöver nu volontärer som kan arbeta i butiken och exempelvis hjälpa till att packa upp och sortera.

Organisation: 
Amnesty International
Plats: 
Hörby

Läser du ofta nyheterna och blir chockad över hur hemskt människor behandlas världen över? Känner du att du skulle vilja ändra på det? Då är ett engagemang inom Amnesty perfekt för dig! Vi är en global organisation som dagligen jobbar för att de mänskliga rättigheterna ska gälla alla, alltid.

Plats: 
Lund

Vi söker aktiva volontärer som har tid och lust att engagera sig i att hjälpa kvinnor som är utsatta för våld och hot. Vi erbjuder dig ett intressant oavlönat arbete, god gemenskap, trevlig arbetsmiljö och en bra utbildning.

Plats: 
Kristianstad

Har du enkelt för siffror eller har en bakgrund inom ekonomi? Vill du vara med och möjliggöra projekt som stöder barn i utsatthet? Som kassör i Rädda barnen Sandviken Hofors hanterar du kontot, fakturor och andra enklare kassörsuppgifter.

Plats: 
Sandviken

Vi behöver 1-2 till kombotjänster: trivselvakter, sport- och spel/lekansvarig, skattjaktmästare: förmiddagar 10.00 - 14.00 under höstlovsveckan (V44) (mån 29 oktober - söndag 4 november) på Valstaskolan. Under dagarna arrangerar George Graham Foundation höstlovsaktiviteter för ungdomar 11-15-år.

Plats: 
Sigtuna

Det har vi, men vi vill omvända den ångesten till positiv energi. Därför startar vi nu Nätverket Rise, vars huvuduppgift är att upplysa allmänhet om allvaret med klimathotet. Vår målsättning är att kunna göra detta på gatan, i sociala medier, i skolor och på arbetssplatser.

Organisation: 
Nätverket Rise
Plats: 
Stockholm

Har du lite tid över och vill upptäcka Stockholm tillsammans med kvinnor som är nya i vår fina huvudstad? I projektet ”Upptäck Stockholm” ska kvinnor med olika bakgrund och kunskap i svenska träffas i mindre grupper(ca 3-5 personer i varje grupp) och hitta på olika aktiviteter tillsammans.

Plats: 
Stockholm

Vi söker en eventkoordinator som kan hjälpa oss med våra kreativa insamlingsaktiviteter i Sverige.

Organisation: 
Amref Nordic
Plats: 
Stockholm

Vi söker dig som har koll på de senaste trenderna när det gäller ’Buzz-Pr’ och ’Gerilla Marketing’. Du har hunnit en bit i din utbildning inom t.ex. medie- och kommunikation och du har även en del erfarenhet av digital marknadsföring.

Organisation: 
Amref Nordic
Plats: 
Stockholm

Vad gör Rädda Barnens lokala styrelse i Göteborg? Det är styrelsen som mellan årsmötena leder föreningen. Det handlar bland annat om att planera, leda och ansvara för ekonomi och organisation.

Plats: 
Göteborg

Uppgift: Nystart av KFUM-förening i Flen. KFUM (YMCA) är världens äldsta och största ungdomsorganisation. Det finns trots detta ingen KFUM-förening i Flen idag. Det har för flera år sedan funnits en KFUM-förening i Flen.

Plats: 
Flen

Ett vittnesstöd har till uppgift att ge praktisk information och medmänskligt stöd i samband med rättegång till vittnen, målsägande, tilltalade och anhöriga på plats på tingsrätten.

Plats: 
Huddinge

Just nu expanderar vi vår verksamhet kraftigt och söker med ljus och lykta efter fler volontärer som kan arbeta som lärare hos oss på ett par timmar i veckan.

Plats: 
Stockholm