Distansuppdrag

Biståndsorganisationen Diakonia arbetar just nu med en kampanj som heter “Barnens tankesmedja” där vi samlat in över 800 frågor från barn som på ett eller annat sätt är kopplade till viktiga frågor kring mänskliga rättigheter och nu vill vi ha svar från

Organisation: 
Diakonia
Plats: 
Stockholm

RealStars vill kommunicera ett viktigt budskap även på engelska i olika sociala medier. Våra blogginlägg och texter har vi börjat översätta. Vi har behov av något som hjälper oss med översättningar, samt alternativ för att kontrollera och förbättra översatta texter.

Plats: 
Stockholm

Brinner du för att alla ska få rätt hjälp, högkvalitativa insatser och heltäckande stöd? Då finns just nu chans att bli assistent inom kvalitetsgranskning och stöd hos Organisationen Vi vågar! Vi vågar!

Organisation: 
Vi vågar!
Plats: 
Stockholm

Vi söker nu dig som vill vara en del av valberedningen 2018/2019. Valberedningen kommer att bestå av några personer som tillsammans ansvarar för att sköta nominering till styrelse-, revisor- och valberedningsposter för 2019.

Plats: 
Stockholm

Vi är en nystartade förening som behöver hjälp med att skriva projektansökan.

Plats: 
Trollhättan

Amref Flying Doctors är en av Afrikas största hälsoorganisationer. Organisationen har idag ca 1000 anställda med programkontor i 9 länder i Afrika. Huvudkontoret finns i Nairobi, Kenya och det finns även ett antal insamlingskontor runtom i Europa, USA och Kanada.

Organisation: 
Amref Nordic
Plats: 
Stockholm

Är du bra på att formulera dig kärnfullt, har förståelse för sociala medier och andra kommunikationsformer? Vi söker en eller flera kommunikatörer som vill hjälpa oss med våra sociala kanaler (i första hand facebook).

Organisation: 
Relationsinstitutet
Plats: 
Malmö

Volontäruppgift

Vill du hjälpa oss att göra snygga affischer och skriva bra texter?

Plats: 
Linköping

Organisationen Vi vågar! söker volontärer som brinner för att göra skillnad.

Organisation: 
Vi vågar!
Plats: 
Stockholm

Brottsofferjouren Uppsala Län söker efter person/personer till uppdraget som valberedning.

Vill du hjälpa Brottsofferjouren hitta engagerade och kunniga styrelseledamöter och revisorer som kan göra jourens arbete starkare?

Plats: 
Uppsala

Brinner du för att göra skillnad? Vi vågar! söker nu dig med kunskap i ekonomi som kan bistå med kunskap i ekonomiska frågor och planering av sådant slag, budgetskrivning och bidragsansökningar.

Organisation: 
Vi vågar!
Plats: 
Stockholm

Har du lätt att lära, klickar enkelt och gärna i digitala landskap och vill hjälpa en organisation? Relationsinstitutet är en ideell organisation och vi letar efter personer som kan hjälpa till som webbredaktör och teknisk underhåll av vår webbsida.

Vi söker personer som kan

Organisation: 
Relationsinstitutet
Plats: 
Malmö

Mariefreds ridklubb​ bildades 1994. Klubben är en "liten klubb med stora möjligheter" och har ca 240 medlemmar. Verksamheten är belägen på gården Ekelund, mellan Mariefred och Stallarholmen i Strängnäs kommun.

Organisation: 
Mariefreds Ridklubb
Plats: 
Strängnäs

Vill du bidra med något viktigt på distans? Tycker du att det är kul att prata med folk och matcha folk med rätt uppdrag? Vill du få guidning och lära dig något nytt?

Då behöver vi dig till vår valberedning!

Plats: 
Sollefteå

Inför hösten 2018 söker vi nu mentorer till Storasystrarna som sitter i Tjejzonens två chatter. Som mentor agerar du stöd till Storasystrarna i antingen Chatten eller Ätstörningschatten. Du bidrar med din erfarenhet och kompetens för att vägleda Storasystrarna i sina uppdrag.

Organisation: 
Tjejzonen
Plats: 
Stockholm

Tycker du det är spännande med utmaningar? Vill du hjälpa en liten organisation som uträttat mycket? Vill du bidra till att nya sjukdomar upptäcks? Visste du att det finns sjukdomar som ännu inte är upptäckta av läkarvetensaken?

Plats: 
Göteborg

RealStars arbetar för en värld fri från trafficking. Det gör vi bland annat genom opinionsbildning och påverkan, via sociala medier. Vi söker dig som twittrar idag och vill pröva hur det är att twittra för en organisations räkning.

Plats: 
Göteborg

nxtME stöttar och hjälper kvinnor och män som är eller har varit utsatta för incest. Vi har samtal, både enskilda och i grupp, jourverksamhet med telefon och chatt samt stödpersoner. Vårt kontor är beläget i Stockholm men vi söker volontärer över hela landet.

Organisation: 
nxtME
Plats: 
Sundsvall

Ansvarig för den ekonomiska delen av fadderskapsverksamheten. Din uppgift är att fakturera faddrar två gånger per år. Att betala ut fadderavgifterna två gånger per år.

Plats: 
Kungsbacka