Volontärer till Malmö Open 2019

Organisation: 
  • FIFH Malmö
Plats: 
  • Skåne
  • Malmö
Ändamål: 
Social gemenskap
Sport och hobby

Den 7-10 februari är det åter igen dags för Malmö Open som är den största parasport tävlingen i Skandinavien där inte mindre än 20 länder deltar och över 2000 idrottare deltar och nytt för i år är livestreaming. Nu söker vi volontärer (ca: 20-25) främst inom media och streaming för att bistå oss hjälp vid våra olika sportgrenar. Vi söker främst folk med någon form av erfarenhet av streaming /mediasändning och ser detta som en möjlighet att få lite praktisk erfarenhet.

Vi kommer jobba med en plattform och utrusning från Solidsport och vi har testkört det när man hade tävlingar i Stockholm, gå gärna in och titta på det gratis på www.solidsport.com/spg. Vi kommer att hålla en utbildning på plats i FIFH,s lokaler i Malmö innan tävlingarna tar vid. Vi kommer lägga upp ett schema om 2 personer vid var kamera för att kunna byta av och det kommer finnas möjlighet till förtäring på plats samt en funktionärs-t-shirt.

Om du är intresserad, så skicka en intresseanmälan!

Hör av er snarast,

Mikael Blomqvist FIFH Malmö

När och var ska uppdraget genomföras: 
Evenemaget går i Malmö stad mellan den 7-10:e februari på olika idrott och sportcenter. För att se preliminära tider och platser se denna länk : https://www.malmo-open.com/index.php/idrotter/all-sports-overview
Specifika önskemål eller information: 
Erfarenhet av streaming eller live sändning.
Minimiåtagande: 
Minimiålder: 18 år
Adress: 
Pildamsvägen 26
214 66 Malmö
Anmäl intresse
Övriga uppgifter

Uppgifterna är frivilliga och används bara av Volontärbyrån för statistik.

Klicka för att se fler uppdrag per kategori: