Gruppuppdrag

Flyktfåglarna är en barngrupp med behandlandekaraktär, där barn i åldrarna 7-12 år träffas under 10 veckor tillsammans med ca tre frivilliga.

Plats: 
Kristianstad

Det är förvånansvärt enkelt att göra något gott. Som matförmedlare hjälper du till så att överlämningen av mat - matbutik till hjältemedlem - går till så smidigt som möjligt. Uppdraget tar ca 60 minuter per tillfälle.

Organisation: 
Food2change
Plats: 
Västerås

Röda Korset besöker och ger stöd till asylsökande och andra migranter som är frihetsberövade på Migrationsverkets förvar.

Plats: 
Göteborg

Unga människor som söker asyl eller som just fått uppehållstillstånd får nästan alltid mat och tak över huvudet. Oftast behövs det mer än så för att man ska må bra. Genom våra kompisgrupper träffar vi gemensamt barn och unga ensamkommande som bor på asyl- och PUT-boenden i Stockholmsregionen.

Plats: 
Stockholm

Har du en konstnärlig ådra? Vill du som volontär, ställa upp med din tid och engagemang gratis måla vårt plank? Vi står för färgen såklart! ​

Plats: 
Göteborg

Varje år firar vi Folknykterhetensdag över hela landet, och här i Göteborg gör vi det i Flunsåsparken på Hisingen. Vill du hänga på och göra en god fin insats för många barn och unga den här dagen? ​Vi behöver minst 5 personer som är duktiga på att måla ansiktsmålningar på barn och unga.

Plats: 
Göteborg

Nu har du chansen att vara med och göra skillnad för nyanlända ungdomar, och samtidigt få med dig värdefulla erfarenheter inför framtiden!

Organisation: 
Mitt Livs Val
Plats: 
Göteborg

Varje år firar vi Folknykterhetens dag, i år är det torsdagen den 10 maj kl.12-16 i Flunsåsparken, Hisingen i Göteborg. Vi arrangerar en familjedag med artister och en massa aktiviteter i parken. ​Vill du hjälpa oss under den här dagen?

Plats: 
Göteborg

Tycker du att barn ska få göra roliga aktiviteter på fritiden?​ Har du något du brinner för och vill dela med dig av? Bor du i närheten Älvsjö? Då kanske Junis-ledare är något för dig!

Plats: 
Stockholm

Tycker du att barn ska få göra roliga aktiviteter på fritiden?​ Har du något du brinner för och vill dela med dig av? Bor du i närheten Norrtälje? Då kanske Junis-ledare är något för dig!

Plats: 
Norrtälje

​Tycker du att barn ska få göra roliga aktiviteter på fritiden?​ Har du något du brinner för och vill dela med dig av? Bor du i närheten av Södertälje? Då kanske Junis-ledare är något för dig!

Plats: 
Södertälje

IFK Nyköpings volleybollsektion söker två personer som har erfarenhet från att arbeta i styrelser inom ideella föreningar.

Organisation: 
IFK Nyköping
Plats: 
Nyköping

IOGT-NTO är Sveriges största Nykterhetsorganisation. Vi har fin verksamhet för alla åldrar i JUNIS, NSF, IOGT-NTO och UNF.

Plats: 
Göteborg

Vi har lokalföreningar runt om i Sverige och anordnar varje år aktiviteter både på lokal och nationell nivå. Ett av de mest uppskattade inslagen i UA:s verksamhet är vårt årliga sommarläger. Är kanske just du Unga Allergikers nya lägerledare?

Vem är du?

Organisation: 
Unga Allergiker
Plats: 
Åre

Bli en av våra aktiva medmänniskor i Botkyrka Röda Kors lokala krisberedskapsgrupp som kan hjälpa till när samhällets resurser inte räcker. Gruppen är beredd att rycka ut vid en kris i Botkyrka t.ex brand där en tillfällig lokal öppnas och behöver bemanning med frivilliga som medmänskligt stöd.

Plats: 
Botkyrka

Du ingår i ett team som erbjuder läxhjälp till barn . Ibland kommer även vuxna som studerar svenska och vill ha stöd och hjälp. Några av våra duktiga läxhjälpare har gått avslutat sitt uppdrag för vidare studier och vi behöver fylla på i våra team.

Plats: 
Botkyrka

Brevik har mer än 60 års erfarenhet av att arrangera läger för barn och ungdomar. Varje sommar ordnar vi olika nationella och internationella sommarläger.

Plats: 
Norrköping

Vi söker dig som vill vara med vårt härliga gäng och driva vår marknadsföring. Föreningen Paraply syftar åt att förebygga sexuella övergrepp på barn. Vi jobbar med utbildning, information och kampanjer.

Organisation: 
Paraply
Plats: 
Stockholm

Bli reseledare! Det här är ett roligt uppdrag för dig som tycker om att vara med människor och upptäcka en del av Sörmland. Varje sommar anordnar Botkyrka Röda Kors dagsutflykter för äldre och anhöriga till personer som vårdas i hemmet.

Plats: 
Botkyrka