Graffitimålare för målning av bollplank sökes!

Organisation: 
  • IOGT-NTO, Göteborg & Bohuslän
Plats: 
  • Västra Götaland
  • Göteborg
Ändamål: 
Barn och ungdom​
Ekonomisk/social utsatthet
Social gemenskap

Har du en konstnärlig ådra? Vill du som volontär, ställa upp med din tid och engagemang gratis måla vårt plank? Vi står för färgen såklart! ​

Vi har ett bollplank som en gammal farbror varit så gullig och sågat och knåpat ihop till oss. Just nu är det helt vitmålat, men vi skulle vilja att den blev målad vackert i olika färger så den väcker uppmärksamhet. ​Bollplanket är en del av många olika aktiveringsstationer i parken. Vi vill att alla ska ha roligt i parken, från scenen har vi artister som uppträder.

Vi firar Folknykterhetensdag med pompa och ståt över hela landet. Vi kommer att vara i Flunsåsparken kl.12-16 torsdag den 10 maj i Göteborg, Hisingen. Vi är en ideell organisation så vi har inte så mycket pengar i kassan, men vill gärna göra arrangemang för familjer, barn, och unga på olika sätt under året, så därför behöver vi just din/er hjälp!

IOGT-NTO är Sveriges största Nykterhetsrörelseoch vi har fin verksamhet för alla åldrar i UNF,JUNIS,NSF och IOGT-NTO.

När och var ska uppdraget genomföras: 
Närsomhelst från och med nu.
Specifika önskemål eller information: 
Att du är skicklig på att måla fina färgglada motiv på ett större plank.
Minimiåtagande: 
Att du kommer och målar planket, så kan vi lacka den om det skulle behövas. Du är jättevälkommen att delta i parken under dagen om du vill också såklart. Du kanske till och med vill ha hand om bollplanket under dagen?
Adress: 
Stockholmsgatan 16
Göteborg
Anmäl intresse
Här beskriver du för organisationen varför du söker uppdraget.
Berätta mer om dig själv för organisationen. Exempelvis tidigare erfarenhet, kunskap eller annat du tror kan vara viktigt för ditt ideella engagemang.
Övriga uppgifter

Uppgifterna är frivilliga och används bara av Volontärbyrån för statistik.