Bli ledare hos Junis? Öppet hus 10 maj

Organisation: 
  • IOGT-NTO:s Juniorförbund JUNIS, Göteborg
Plats: 
  • Västra Götaland
  • Göteborg
Ändamål: 
Barn och ungdom​
Kultur
Social gemenskap

Vill du arbeta ideellt med att ge barn en rolig och betydelsefull fritid? Då kanske ledare hos IOGT-NTO:s juniorförbund Junis kan vara något för dig.

Vi har discon på flera orter och veckogrupper där barn får göra allt möjligt: klättra, dansa, pyssla, se på film med mera. Som ledare hos oss bestämmer du själv hur aktiv du vill vara, t.ex. hålla i veckogrupper och/eller vara med på discon 1-2 gånger i månaden. Helt upp till dig!

Den 8 maj kl 16-19 har vi drop in i källaren på Nordengården i Göteborg (ramp och tillgänglig toalett finns) där du kan få veta mer om oss och vad det innebär att vara ledare på Junis. Det kommer finnas två Junis-konsulenter på plats som du kan prata med och ställa dina frågor till.

Skicka in en intresseanmälan om du är nyfiken eller besök vårt fb-event.

När och var ska uppdraget genomföras: 
10 maj, kl 16-19 på Nordengården vid Redbergsplatsen i Göteborg
Specifika önskemål eller information: 
Du delar Junis värderingar. Du är äldre än 15 år och du varken dricker alkohol eller tar droger. Du får arbetserfarenhet och en merit på ditt cv, du ger barn en aktiv, trygg och rolig fritid och du får en gemenskap med andra ledare samt en ledarutbildning som du även kan ha nytta av i framtiden.
Minimiåtagande: 
Som ledare hos oss bestämmer du själv hur aktiv du vill vara
Anmäl intresse
Övriga uppgifter

Uppgifterna är frivilliga och används bara av Volontärbyrån för statistik.

Klicka för att se fler uppdrag per kategori: