PRO, Högalid — Stockholm

Fascineras du av träd och av växter och vill samordna utflykter med äldre?!

Det här uppdraget går inte att anmäla sig till längre.
Spara

Beskrivning

Vi på PRO Högalid har en ny trädklubb där vi tillsammans träffas i olika parker runt om i Stockholm för att lära oss mer om träd och fika tillsammans. 
Är du bra på att organisera och samordna utflykter för små eller större grupper är det nog dig vi söker. Du ansvarar för att samla in uppslag, koordinera tid och plats och informera medlemmarna/deltagarna. Har du kunskap om träd så är det extra roligt men annars lär vi oss tillsammans. 
Uppdraget är inte så tidskrävande men det behövs ordning i den huvudsakligen digitala kommunikationen för att kunna hålla i alla trådarna. Själva samordningen tar kanske några timmar i månaden. Utflykter blir det mest vår, sommar och höst. Roligast blir uppdraget om du följer med på utflykterna – kanske inte alla men i alla fall några.

Som volontär får du chans att lära känna nya människor och lära dig själv mer om träd och natur.  Vi bjuder på medlemskap i PRO som innefattar medlemstidningen, medlemsmöten samt att vi bedriver en hel del aktiviteter såsom studiecirklar, boule, bridge, resor och utflykter samt teaterbesök. Vi har också ett rikt sommarprogram vilket är ovanligt inom PRO.  Välkommen till vår gemenskap. 

När och var sker uppdraget

Själva organiseringen och förberedelserna sker där du själv vill men våra utflykter är i Stockholm och närorter.

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Dag, helg, kväll

  • Typ av uppdrag

    Kontinuerligt uppdrag

Spara

Senaste uppdragen