Kindness & Compassion — Stockholm

Kindness & Compassion startar ett Social Media team

Spara

Beskrivning

Kindness & Compassion är en ny ideell organisation som verkar för en vänligare och mer inkluderande värld genom att skapa mötesplatser för viktiga samtal och en rörelse av goda handlingar människor emellan. 

Vi behöver hjälp att lyfta fram K&C och vårt viktiga budskap i sociala medier och söker därför 2-4 personer som tillsammans kan bilda vårt Social Media team. 

Vi söker personer som delar våra värderingar om alla människors lika värde och vikten av att alltid vara vänlig och inkluderande. Vi tänker att om alla bidrar med små goda handlingar i vardagen är vi tillsammans med och skapar en bättre och vänligare värld. Vi strävar mot FNs Agenda 2030 med mål 3 God hälsa, mål 10 Minskad ojämlikhet och mål 16 Fredliga och inkluderande samhällen som utgångspunkt.

Ni kommer att jobba med våra sociala mediekanaler och arbeta både med kreativ planering för att skapa content genom text, bild, videos, kampanjer och olika challenges. 

Vi söker dig som är kreativ, driven och har koll på sociala medier och trender. Du ska ha kunskap om och vana att använda Canva. Vi önskar också att du har vana av att filma och redigera. 

Minsta åtagande

Du ingår i ett team på 2-4 personer som tillsammans jobbar med Kindness & Compassions sociala medier. Minsta åtagande är 2-3 timmar/vecka.

När och var sker uppdraget

Uppdraget kommer att innebära att teamet ses online eller fysiskt 1 gång/veckan ca 1 tim. Därutöver arbetar du med de uppgifter du tagit på dig att göra och gör dessa när du själv har tid och möljighet. Teamet kommer emellanåt att träffas fysiskt när vi t ex gör upp terminsplanering eller liknande. Övriga möten sker online.

Tillgänglighet

Uppdraget sker till största delen hemma hos varje volontär. De gånger vi har gemensamma fysiska möten träffas vi på något hotell centralt i Stockholm som är tillgänglighetsanpassat.

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Dag, helg, kväll

  • Typ av uppdrag

    Kontinuerligt uppdrag

Spara

Senaste uppdragen