PRO, Högalid — Stockholm

Musikälskande samordnare som vill hjälpa äldre.

Det här uppdraget går inte att anmäla sig till längre.
Spara

Beskrivning

Under våren 2022 så har PRO Högalid skapat en musikgrupp som besökt Kungliga Musikaliska Högskolan för att lyssna på härliga konserter. Älskar du, precis som vi musik, allt från klassisk musik till jazz och folkmusik, och har en bra samordningsförmåga är det nog dig vi söker. 
Programmet från KMH ges ut med inte särskilt lång framförhållning och man måste boka sittplatsbiljett. Som samordnare är det du som kollar programmet och mejlar ut förslag till medlemmarna i gruppen när något trevligt är på gång. Men det gäller att svara snabbt, biljetterna tar fort slut. Självklart är det väldigt trevligt om du vill följa med på konserterna men det är inger tvång.

Uppdraget är inte så tidskrävande men det behövs ordning i den huvudsakligen digitala kommunikationen för att kunna hålla i alla trådarna. Själva samordningen tar kanske några timmar i månaden. Konserter blir det fyra/fem gånger per termin. Du måste tala svenska för att kunna kommunicera med våra deltagare.  
Som volontär får du en chans att lära känna nya människor och njuta av musik. 

Vi bjuder på medlemskap i PRO som innefattar medlemstidningen, medlemsmöten samt att vi bedriver en hel del aktiviteter såsom studiecirklar, boule, bridge, resor och utflykter samt teaterbesök. Vi har också ett rikt sommarprogram vilket är ovanligt inom PRO.  Välkommen till vår gemenskap.

När och var sker uppdraget

Uppdraget sker på valfri plats med tillgång till internet och en uppkoppling.

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Dag, helg, kväll

  • Typ av uppdrag

    Kontinuerligt uppdrag

Spara

Senaste uppdragen