Sommarledare

Organisation: 
  • KFUM Brevik / Breviksstiftelsen
Plats: 
  • Östergötland
  • Norrköping
Ändamål: 
Barn och ungdom​
Social gemenskap
Sysselsättning och arbete

Brevik har mer än 60 års erfarenhet av att arrangera läger för barn och ungdomar. Varje sommar ordnar vi olika nationella och internationella sommarläger. Det handlar mycket om friluftsliv, äventyr och paddling, men också om idrott och lekar och en massa andra tokiga påhitt, som bara kan upplevas på läger. Det är en krävande men tacksam uppgift att få vara ledare på ett läger. Att vara ledare innebär att vara både kamrat och förebild och att kunna ge deltagarna en hjälpande hand. Samtidigt som man får deltagarna att ge det bästa av sig själva ska man också kunna sätta gränser och skapa ordning.

Vem är du?

Oavsett om du varit på Brevik många gånger eller om det är första gången du hör talas om oss och blir sugen på att jobba hos oss i sommar kommer här lite information som är bra att känna till.

För att vara ledare ska du vara 19 år eller äldre. Du söker ett av uppdragen nedan och ditt uppdrag sträcker sig vanligtvis över en 4-veckorsperiod.

Du ska gärna ha erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar samt vara beredd att bo här på lägret. Som ersättning får du härlig gemenskap, vänner för livet, fantastisk miljö, ledarutbildning men erbjuds också mat och logi.

När och var ska uppdraget genomföras: 
Arbetet kommer genomföras på KFUM Brevik som ligger utanför Norrköping vi har uppdrag under hella sommaren men rekommenderar att man jobbar under en av våra två perioder som är. K1 14 juni till 14 juli eller K2 13 juli till 13 augusti.
Specifika önskemål eller information: 
Ansökan för 2019 är nu öppen! Du ansöker genom att fylla i ansökningsformuläret på Volontärbyrån för att komma i kontakt med oss. Rekryteringsprocessen drar igång i början av februari och fortsätter sedan till alla platser är tillsatta så för störst chans att få det uppdrag du vill ha, skicka in din ansökan tidigt.
Minimiåtagande: 
Vi söker ledare som minst kan jobba en vecka under sommaren på vår lägergård.
Anmäl intresse
Övriga uppgifter

Uppgifterna är frivilliga och används bara av Volontärbyrån för statistik.