585 volontäruppdrag

Kulturernas Karneval, KulturAlla

Kulturernas Karneval, KulturAllas logotyp

KulturAlla är en ideell förening som varje år arrangerar Kulturernas Karneval; en färgsprakande folkfest för alla åldrar och en mötesplats för kultur i alla dess former.

Kulturernas Karneval har fått sitt namn för att vi vill lyfta fram mångfalden av kulturer och kulturuttryck. Kultur är något som för oss människor samman snarare än något som skiljer oss åt. Tack vare kultur kan vi kommunicera och dela upplevelser och känslor. Var och en av oss identifierar oss med en mängd olika kulturer, det kan handla om etniska, geografiska eller språkliga kulturer, generationskulturer, kompisjargonger, olika subkulturer, matkulturer, musik- och konstformer... På Kulturernas Karneval vill vi se en rik skara av kulturer och uppleva och hylla dem var och en för sig och tillsammans.

Kulturernas Karneval sker i Uppsala i slutet av maj varje år och innefattar ett stort karnevalståg genom centrala Uppsala och en festplats med en tvådagars festival som bjuder på konserter, dansuppvisningar, workshops, barnområde, konstutställningar och en mat- och hantverksmarknad.

Tillsammans gör vi Uppsala till en rikare kulturstad och sprider glädje och gemenskap!

Just nu finns inga aktuella uppdrag

Sök bland alla uppdrag