Bli volontär inom kulturlivet i Luleå

Organisation: 
  • Kulturföreningen Ebeneser
Plats: 
  • Norrbotten
  • Luleå
Ändamål: 
Kultur
Social gemenskap
Upplysning och folkbildning

Som volontär ställer du upp med din tid och ditt engagemang. Arbetsuppgifterna är varierande och består av praktiska saker som att möblera om, stå i garderoben, stå i entrén, välkomna besökare. Men du är också mer än välkommen att sprida information, vara en ambassadör, och/eller hjälpa till med något helt annat.

När och var ska uppdraget genomföras: 
Vi ser gärna att du arbetar 2-3 gånger varje månad för att skapa en kontinuitet i ditt engagemang hos oss. Du väljer själv vilka evenemang du vill arbeta på och inför varje kommande månad får du en länk till webbverktyget Doodle där du själv kan boka in dig/ändra bokningar.
Specifika önskemål eller information: 
Vi vill ge våra kulturvolontärer det lilla extra och visa vår uppskattning på det fantastiska arbete som du bidrar med. För varje tillfälle får du två fria inträden till andra evenemang. Dessutom ingår alltid macka och kaffe då du jobbar. Som volontär hos oss arbetar du i en kulturell & kreativ miljö. Du ges möjlighet att skapa nya kontakter inom kulturlivet och vardagslivet i Luleå.
Minimiåtagande: 
Vi ser gärna att du arbetar 2-3 gånger/månad för att skapa en kontinuitet i ditt åtagande, för att du ska känna dig trygg i dina arbetsuppgifter och för att skapa en "vi-känsla" inom volontärsgruppen, med vårt arbetslag och även många av arrangörer som är återkommande. Arbetstiden för varje pass varierar mellan 2-8 timmar och anges i Doodleverktyget för respektive evenemang.
Adress: 
Skomakargatan 23
97245 Luleå
Anmäl intresse
Övriga uppgifter

Uppgifterna är frivilliga och används bara av Volontärbyrån för statistik.