Malmö

Föreningen Värnet Malmö (FMV) söker nu volontärer som kan vara med och hjälpa till på våra aktiviteter.

Hela sommaren är vi en dag på Handikappbadet och övriga dagar i vår lokal på Fågelbacksgatan 9. när det inte bär av på utflykt.

Plats: 
Malmö

Vi har en liten verksamheter Korpen Malmö Varmvattengympa HIF.

Uppdraget är ideellt och handlar om vanliga revisorsuppgifter inför årets årsmöte. Inga speciella krav utöver adekvat kompetens.

Omfattningen av räkenskapsmaterialet uppgår till ca 50-100 verifikationer.

Plats: 
Malmö

Utbytesstudenter i gymnasieåldern (15-18 år) kommer från hela världen till Sverige för att bo i en värdfamilj och läsa på en svensk gymnasieskola mellan en-två terminer. Nu söker vi efter värdfamiljer runt om i hela Sverige till våra utbytesstudenter som kommer den 15:e augusti.

Plats: 
Malmö

Utvecklingen inom IT har kommit långt och det blir allt svårare stå utanför det digitala samhället, speciellt äldre är en mycket utsatt grupp. Nu söker vi dig som vill hjälpa äldre med deras bärbara datorer, surfplattor och smarta telefoner, samt vardagliga internettjänster.

Organisation: 
SeniorNet Malmö
Plats: 
Malmö

Som buss- eller lastbilsförare för Bilkåren ingår du som en frivillig förstärkningsresurs för samhällets krisberedskap.

Plats: 
Malmö

Har du några timmar över i månaden? Gillar du mat, kultur och språk? Tycker du det är viktigt att människor möts och vill vara delaktig i att skapa ett inkluderande samhälle? Skulle du vilja arbeta ideellt med en grupp människor som också brinner för detta i Malmö? Då är du den vi söker!

Plats: 
Malmö

SVi söker volontärer som tycker om att både prata och lyssna. Språkcafét är uppbyggt på så sätt att mellan 5-10 personer sitter vid varje bord, med en eller två volontärer. Samtalen kan handla om vad som helst, antingen något man bestämt tillsammans eller vad helst som dyker upp.

Organisation: 
Kort om Samhället
Plats: 
Malmö

Föreningen Mind Skåne driver verksamheten Café Lajvet på Kärleksgatan i centrala Malmö som riktar sig till unga tjejer. Vi söker nu fler kloka vuxna kvinnor med god empati för att vara på plats och möta våra besökare.

Organisation: 
Mind, Skåne
Plats: 
Malmö

Äldrekontakt ordnar fikaträffar för ensamma äldre runtom i Sverige sedan 2008. Våra volontärvärdar bjuder hem en grupp ensamma äldre på fika och en trevlig pratstund.

Organisation: 
Äldrekontakt
Plats: 
Malmö

Äldrekontakt ordnar fikaträffar för äldre som bor ensamma som gärna vill, men har lite svårt att ta sig ut för en social stund. Om du vill göra en meningsfull insats kan du ingå i vårt nätverk av volontärer. Malmö söker nu fler fikavärdar!

Organisation: 
Äldrekontakt
Plats: 
Malmö

Just nu söker vi volontärer som vill vara med och inspirera nästa generations kodare. I Kodcentrums kodstugor introduceras varje år 400 barn till programmering och digitalt skapande. Våra kodstugor drivs av våra drygt 100 volontärer.

Organisation: 
Kodcentrum
Plats: 
Malmö

Är du bra på att formulera dig kärnfullt, har förståelse för sociala medier och andra kommunikationsformer? Vi söker en eller flera kommunikatörer som vill hjälpa oss med våra sociala kanaler (i första hand facebook).

Organisation: 
Relationsinstitutet
Plats: 
Malmö

Bor du i eller i närheten av Malmö? Är du duktig på matematik och tycker om att leda projekt och jobba med människor? Då har vi uppdraget för dig! Mattecentrum är en ideell förening som erbjuder gratis läxhjälp i matematik i öppna räknestugor bemannade av volontärer.

Organisation: 
Mattecentrum
Plats: 
Malmö

Du ska stödja barnen i sina aktiviteter, följa med oss på våra utflykter ( Malmö- Skåne), vara med på våra mamma-barn träffar. Du som volontär är med oss i teamet.

Plats: 
Malmö

UNICEFs frivilliggrupp i Malmö anordnar kontinuerligt aktiviteter på ett asylboende för att erbjuda barn och ungdomar möjlighet att leka och ha en meningsfull fritid. Vi behöver nu bli fler, för att kunna leka mer.

Organisation: 
UNICEF, Malmö
Plats: 
Malmö

Har du lätt att lära, klickar enkelt och gärna i digitala landskap och vill hjälpa en organisation? Relationsinstitutet är en ideell organisation och vi letar efter personer som kan hjälpa till som webbredaktör och teknisk underhåll av vår webbsida.

Vi söker personer som kan

Organisation: 
Relationsinstitutet
Plats: 
Malmö

Drivkraft Malmö söker läxhjälpare i alla åldrar som kan stötta elever med deras läxor.

Organisation: 
Drivkraft Malmö
Plats: 
Malmö