Malmö

Tycker du om att vara i stallet, rida och vill lära dig och andra mer om hästar? Vill du vara med och sprida glädje och träffa andra hästintresserade? Bli volontär för Tamams stallgrupp!

Organisation: 
Tamam, Malmö
Plats: 
Malmö

Strävar du efter nya utmaningar? Vill du vara en maska i ett internationellt nätverk? Då borde du söka uppdraget som frivilligledare för Maskagruppen!

Plats: 
Malmö

KÖKSANSVARIG SÖKES TILL RÖDA KORSETS SOMMARLÄGER

Plats: 
Malmö

Ibland behöver även hjältar någon att prata med. Människorna du kommer ha kontakt med har tagit sig över hav och land för att finna något bättre. Att fly sitt hemland och bosätta sig i ett främmande land kan vara påfrestande, förvirrande och stressande, och i många fall ensamt.

Organisation: 
Humans United
Plats: 
Malmö

FRIVILLIGLEDARE SÖKES TILL RÖDA KORSETS SOMMARLÄGER

Plats: 
Malmö

I Kodcentrums kodstugor introduceras varje år 400 barn till programmering och digitalt skapande. Våra kodstugor drivs av våra drygt 100 volontärer. I kodstugan är ditt uppdrag som volontär att inspirera och guida barn att skapa spel, berättelser och appar/ program med hjälp av Kodboken.se.

Organisation: 
Kodcentrum
Plats: 
Malmö

Vill du vara med och bidra till att Malmö blir en mer inkluderande stad? Vill du förbättra unga människors vardag och bidra till att alla unga får ha en meningsfull och rolig fritid? Då borde du gå med i Tamam Malmös styrelse!

Organisation: 
Tamam, Malmö
Plats: 
Malmö

Under 2018 kommer den ideella föreningen Kort om Samhället att hålla i Kodgäris; en kurs för kvinnor och ickebinära som är nyfikna på spelprogrammering. Vi kommer totalt att hålla i tre stycken kurser. Varje kurs är 2 månader lång, uppdelat i 16 tillfällen.

Organisation: 
Kort om Samhället
Plats: 
Malmö

Röda Korsets Behandlingscenter för krigsskadade och torterade driver stödverksamheter för barn som har föräldrar med migrationsrelaterad stress, alternativt diagnosen posttraumatiskt stressyndrom (PTSD).

Plats: 
Malmö

Värnar du om alla människors lika värde? Då är du kanske rätt person att vara en del av en grupp som kommer att jobba med Amnestys aktioner och kampanjer som rör HBTQI-personers rättigheter runt om i världen.

Organisation: 
Amnesty International
Plats: 
Malmö

Attention Malmö är en lokal förening knuten till riksförbundet Attention, som verkar för barn, ungdomar och vuxna med neuropsykiatriska funktionsvariationer.

Organisation: 
Attention Malmö
Plats: 
Malmö

Intresserar du dig för kvinnors rättigheter? Då har du chansen att få vara del av en nystartad kvinnorättsgrupp som kommer att jobba med Amnestys aktioner och kampanjer som rör kvinnors rättigheter runt om i världen.

Organisation: 
Amnesty International
Plats: 
Malmö

Vill du vara en del i arbetet att förbättra tillvaron för barn och unga med astma, allergi och annan överkänslighet? Bor du i Skåne och vill vara en del av en lokalföreningsstyrelse? Då har du hittat rätt!

Organisation: 
Unga Allergiker
Plats: 
Malmö

Du är driven, kreativ och tror på berättandets kraft. Du vill att barns och ungas röster ska ha en framträdande plats i det offentliga. Bli volontär med fokus på kultur, kommunikation och opinionsbildning!

Organisation: 
FreeZone
Plats: 
Malmö

Vill du bidra till förbättring för Malmös mest utsatta? Vill du utveckla en av våra verksamheter? Strävar du efter nya utmaningar? Bli frivilligledare i någon av Malmökretsens verksamheter som behöver just dig.

Plats: 
Malmö

Do you have or do you know someone who has a burning commitment to human rights? Do you have or have this competence in the subject or previous experience of non-executive work? Then it may be the candidate for us!

Plats: 
Malmö

Är du en driven projektledare och bra på att motivera människor? Då är detta ett uppdrag för dig!

Plats: 
Malmö

Vill du lindra ofrivillig ensamhet? Vill du hjälpa en medmänniska som behöver stöd?

Plats: 
Malmö