Svenska kyrkan, Malmö — Malmö

Frivilliga till caféverksamhet i S:ta Maria kyrka

Spara

Beskrivning

Vill du vara med som volontär och få snurr på vårt café Maria eller i vår träffverksamhet för äldre? 

Vi behöver nu hjälp av 4 eller 5 stycken nya volontärer. 

Caféverksamhet har bedrivits under många år och i olika skepnader i S:ta Maria kyrka på Södervärn i Malmö. Nu är vi på gång att vässa vår verksamhet ytterligare och behöver därför din hjälp. S:ta Maria kyrka är en utpräglad diakonal kyrka där vi möter människor i olika utsatta livssituationer. 

Träffverksamheten för äldre på fredagseftermiddagarna är en härlig gemenskap med fika, lotteri och musikunderhållning, där hjälp och stöd behövs kring det praktiska för deltagarnas välbefinnande. 

Vi vill gärna komma i kontakt med dig som är stabil, tålmodig, social och inlyssnande och som vill ingå i ett sammanhang med avslappnad attityd och hjärtligt engagemang. 

Du kanske är student eller pensionär eller är en person som har tid över och vill ägna dig åt något meningsfullt och viktigt? Känner du att detta kan vara något för dig - så tveka inte att höra av dig. 

Din medverkan behövs framförallt på förmiddagar alternativt fredag eftermiddag. Dina arbetsuppgifter är att fixa frukost, servera och möta våra besökare där de befinner sig för dagen. 

Minsta åtagande

Förmiddagar eller alternativt på fredagseftermiddag. Lite beroende på när du har möjlighet att hjälpa till.

När och var sker uppdraget

Din medverkan behövs framförallt på förmiddagar alternativt fredag eftermiddag. När det gäller förmiddagar så är det året runt förutom två veckor på sommaren och nån vecka under julen. När det gäller fredagar så är det endast under terminsvis, januari till slutet av maj och september till början av december.

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Dag

  • Typ av uppdrag

    Kontinuerligt uppdrag

Spara

Senaste uppdragen