Kvinnojouren Öresund och Ungdomsjouren Öresund — Malmö

Kassör och styrelseledamöter sökes

Spara

Sista anmälningsdatum

2022-03-01

Beskrivning

Vill du representera Malmös största kvinnojour och en av Sveriges största ungdomsjourer? Vill du vara med och göra skillnad för våldsutsatta kvinnor, barn och ungdomar? Vi söker nu kassör och ledamöter till vår styrelse. 

Kvinnojouren Öresund och Ungdomsjouren Öresund i Malmö, grundad 2004, är en ideell förening, som driver skyddat boende och samtalsmottagning för våldsutsatta kvinnor, barn och ungdomar. Föreningen arbetar även med utbildning och opinion. I verksamheten finns nio anställda och ett femtontal volontärer. 

Till rollen som styrelseledamot söker vi dig med stort engagemang och med en stark vilja att skydda kvinnor och barn. Du får gärna ha kunskaper i frågor som rör våld i nära relationer och erfarenhet av styrelseuppdrag sedan tidigare, men det är inget krav. Meriterande är erfarenhet inom socialtjänst, skola, HR, media eller det offentligrättsliga området med kunskap inom socialrätt, arbetsrätt, påverkansarbete, juridik eller ekonomi. Kanske jobbar du eller har jobbat som socionom, psykolog, jurist, journalist eller med upphandling och IOP? 

Till rollen som kassör söker vi dig med erfarenhet av och kunskap i redovisning och bokföring. 

Ansök senast den 28 februari genom att skicka ditt CV och en presentation där du berättar om dig själv, dina erfarenheter och vad du kan bidra med. 

Vi välkomnar sökanden oavsett könsidentitet. 
Välkommen med din ansökan! 

När och var sker uppdraget

Styrelsen sammanträder cirka tio gånger per år, på plats i våra lokaler vid Nobeltorget. Utöver detta är styrelsen aktiv i utåtriktad verksamhet som representant för föreningen, och som styrelseledamot förväntas du lägga runt tio timmar i månaden på ditt uppdrag. Vi ser gärna en nära kontakt och tätt samarbete mellan styrelse och verksamhet.

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Dag, kväll

  • Typ av uppdrag

    Kontinuerligt uppdrag

Spara

Senaste uppdragen