Jagvillhabostad.nu — 2 platser

Malmö: Bli en del av kampen för en jämlik bostadsmarknad - Vi söker påverkansansvarig!

Spara

Beskrivning

Jagvillhabostad.nu Malmö söker nu påverkansansvarig till vår styrelse för 2023-2024
Vi är en ideell ungdomsorganisation som kämpar för alla ungas rätt till en trygg bostad. Jagvillhabostad.nu:s arbete vilar på feministiska, antirasistiska och demokratiska principer. Vi söker dig som är mellan 16-30 år, har tröttnat på bostadsbristen och vill vara med och göra något åt den.

Påverkansansvarig har huvudansvar för att driva påverkansarbetet i lokalavdelningen. Själva genomförandet görs i samarbete med övriga styrelsen och du är också involverad i andra delar av verksamheten utifrån intresse. Det är inget krav på förkunskaper - vi utbildar och handleder dig internt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, så tveka inte att söka! Årsmötet hålls i mars och vi rekryterar löpande - så skicka in din ansökan så snart som möjligt så hör vi av oss och berättar mer!
Exempel på uppgifter: 
 • Utforma en plan för påverkansarbetet
 • Skriva debattartiklar
 • Samordna deltagande i relevanta sammanhang såsom mässor, seminarium, panelsamtal. 
 • Planera opinionsarbete i sociala medier tillsammans med kommunikationsansvarig
 • Anordna politiska aktiviteter vid intresse, såsom panelsamtal, möten med politiker etc.
Genom att vara engagerad i Jagvillhabostad.nu Malmö får du möjlighet att samla erfarenheter av praktiskt förändringsarbete och bli en del av en rikstäckande gemenskap som brinner för en trygg bostadsmarknad för alla unga. I uppdraget får du möjlighet att utvecklas inom bland annat kommunikation, ledarskap, projektledning, politiskt påverkansarbete, folkbildning och såklart fördjupad kunskap i bostadspolitik. Det är dessutom en viktig merit om du vill arbeta med kommunikation och förändringsarbete i framtiden. 

Minsta åtagande

Räkna med att avsätta 6h/månaden för uppdraget. Det innefattar ett styrelsemöte i månaden, tid till planering och aktuella aktiviteter kopplat till uppdraget. Du förväntas genomgå vår grundutbildning (6h totalt) i början av ditt uppdrag.

När och var sker uppdraget

Uppdraget utförs löpande under verksamhetsåret 2023-2024 med start i mars. Plats bestäms i samråd med övriga styrelsen men ska utgå från Malmö med omnejd. Möten kan ske på distans vid behov.

Platser

 • Malmö
 • Lund

Tillgänglighet

Tillgänglighet kan anpassas efter behov. En behöver dock ha möjlighet att delta på digitala möten på Google Meets via en egen dator.

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

 • När

  Dag, helg, kväll

 • Typ av uppdrag

  Kontinuerligt uppdrag

Spara

Senaste uppdragen