jagvillhabostad.nu — Malmö

Malmö: Bli en del av kampen för en jämlik bostadsmarknad - vi söker styrelseledamöter!

Det här uppdraget går inte att anmäla sig till längre.
Spara

Beskrivning

Jagvillhabostad.nu Malmö söker nu styrelseledamöter till vår styrelse för 2022-2023. Vi är en ideell ungdomsorganisation som kämpar för alla ungas rätt till trygg bostad. Jagvillhabostad.nu:s arbete vilar på feministiska, antirasistiska och demokratiska principer. Vi söker dig som är mellan 16-30 år, har tröttnat på bostadsbristen och vill vara med och göra något åt den.

Som styrelseledamot är du med och leder lokalavdelningens arbete tillsammans med övriga styrelsen. Inga förkunskaper krävs - vi utbildar dig internt. Vi rekryterar löpande - så skicka in din ansökan så snart som möjligt så hör vi av oss och berättar mer!

Exempel på uppgifter: 
 • Anordna upplysningsaktiviteter för unga i kommunen såsom föreläsningar, skolbesök och dylikt
 • Driva politiska påverkansarbete genom exempelvis kampanjer i sociala medier, skriva debattartiklar, möta politiker
 • Anordna event för unga, såsom bostadssökarkvällar, prylbytardagar, filmvisning eller panelsamtal
 • Informera om organisationen och vår sakfråga genom exempelvis informationsbord på skolor, affischering och dylikt

Genom att vara engagerad i Jagvillhabostad.nu Malmö får du möjlighet att arbeta praktiskt för ett jämlikt Malmö och bli en del av en rikstäckande gemenskap som brinner för en trygg bostadsmarknad för alla unga. I uppdraget får du möjlighet att utvecklas inom bland annat ledarskap, projektledning, politiskt påverkansarbete, folkbildning, kommunikation och såklart fördjupad kunskap i bostadspolitik. Det är dessutom en viktig merit om du vill arbeta med förändringsarbete i framtiden. 

Minsta åtagande

Räkna med att avsätta minst 6h/månaden för uppdraget. Det innefattar ett styrelsemöte i månaden, tid till planering och aktuella aktiviteter kopplat till uppdraget. Du förväntas genomgå vår grundutbildning (6h totalt) i början av ditt uppdrag. Därefter erbjuds löpande fortbildningar.

När och var sker uppdraget

Uppdraget utförs löpande under verksamhetsåret 2022-2023. Plats bestäms i samråd med övriga styrelsen men utgår från Malmö med omnejd.

Tillgänglighet

Tillgänglighet kan anpassas efter behov. En behöver dock ha möjlighet att delta på digitala möten på Google Meets via en egen dator.

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

 • När

  Dag, helg, kväll

 • Typ av uppdrag

  Kontinuerligt uppdrag

Spara

Senaste uppdragen

Give it forward

Bli Demokratiledare - Malmö

 • Ekonomisk/social utsatthet
 • Integration och asylsökande
 • Sysselsättning och arbete
Plats Malmö
Fjärrarbete På distans