Jagvillhabostad.nu — 2 platser

Malmö: Vi söker medlemsansvarig - bli en del av kampen för en jämlik bostadsmarknad!

Det här uppdraget går inte att anmäla sig till längre.
Spara

Beskrivning

Jagvillhabostad.nu Malmö söker nu medlems- och rekryteringsansvarig till vår styrelse för 2022-2023. Vi är en ideell ungdomsorganisation som kämpar för alla ungas rätt till trygg bostad. Jagvillhabostad.nu:s arbete vilar på feministiska, antirasistiska och demokratiska principer. Vi söker dig som är mellan 16-30 år, har tröttnat på bostadsbristen och vill vara med och göra något åt den.

Medlemsansvarig har huvudansvar för rekrytering och medlemsvård i lokalavdelningen. Inga förkunskaper krävs - vi utbildar dig internt. Personen förväntas planera och samordna rekrytering av stödmedlemmar och nya aktivt engagerade. Personen förväntas planera medlemsvårdande aktiviteter under verksamhetsåret. Genomförandet sker i samarbete med övriga styrelsen. Årsmötet hålls 27 februari och vi rekryterar löpande - så skicka in din ansökan så snart som möjligt så hör vi av oss och berättar mer!

Exempel på uppgifter:
● Planera rekryteringsinsatser såsom besöka ungdomsverksamheter, mässor, skolor etc.
● Planera rekryteringskampanjer på sociala medier tillsammans med kommuniaktionsansvarig.
● Planera aktiviteter för stödmedlemmar exempelvis föreläsningar, medlemsmöten, informationsmöten, medlemsutskick etc.
● Samordna introduktion vid rekrytering av nya engagerade.

Genom att vara engagerad i Jagvillhabostad.nu Malmö får du möjlighet att arbeta praktiskt för ett jämlikt Malmö och bli en del av en rikstäckande gemenskap som brinner för en trygg bostadsmarknad för alla unga. I uppdraget får du möjlighet att utvecklas inom bland annat politiskt påverkansarbete, kommunikation, ledarskap, projektledning, folkbildning och såklart fördjupad kunskap i bostadspolitik. Det är dessutom en viktig merit om du vill arbeta med förändringsarbete i framtiden. 

Minsta åtagande

Räkna med att avsätta minst 6h/månaden för uppdraget. Det innefattar ett styrelsemöte i månaden, tid till planering och aktuella aktiviteter kopplat till uppdraget. Du förväntas genomgå en obligatorisk grundutbildning (6h totalt) i början av ditt uppdrag.

När och var sker uppdraget

Uppdraget utförs löpande under verksamhetsåret 2022-2023 med start i februari. Plats bestäms i samråd med övriga styrelsen men ska utgå från Malmö med omnejd. Möten kan ske på distans vid behov/utifrån restriktioner.

Platser

  • Malmö
  • Lund

Tillgänglighet

Tillgänglighet kan anpassas efter behov. En behöver dock ha möjlighet att delta på digitala möten på Google Meets via en egen dator.

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Dag, helg, kväll

  • Typ av uppdrag

    Kontinuerligt uppdrag

Spara

Senaste uppdragen