Erikshjälpen Second Hand, Åkarp - Malmö — Malmö

Välkommen att bli punktinsats-volontär i vår butik i Malmö under höst/vinter-22

Det här uppdraget går inte att anmäla sig till längre.
Spara

Beskrivning

Nu söker vi volontärer som vill göra en punktinsats vid enstaka tillfällen.
 

Vi är inne i en expansiv fas där vi närmar vi oss med stormsteg till flytten av vår butik i Malmö från Cypressvägen till invigningen av den nya butiken på Sallerupsvägen den 7/1-23.

Vi kommer behöva extra resurser fram till årsskiftet med att exempelvis packa ner varor i lådor, sortera, packa upp inför vår julmarknad, snickra i den nya butiken, måla väggar, stå i gåvomottagningen i den nya butiken, hjälpa till på transporten, stå i kassan eller i kaféet och mycket annat som kan dyka upp.

Detta är ett perfekt tillfälle för dig som inte vill låsa upp dig som volontär, men vill ändå hjälpa till när du har tid och lust. Du får förfrågningar via mail/sms vid de tillfällen våra behov uppstår och du svarar endast på de tillfällen som du kan hjälpa till.

Vår första punktinsats är den 28/10 kl.16-20 då vi kommer att packa upp och göra fint i butiken inför vår Julmarknad som startar den 29/10.
 
Är du intresserad av att ingå i Punktinsats-gruppen så anmäl ditt intresse så fort som möjligt.
Vill du även vara med att hjälpa till den 28/10 så meddela oss senast den 18/10 + eventuella matpreferenser/allergier.

En insats hos oss ger dig butikserfarenhet, en möjlighet att träffa andra med liknande värderingar, möjlighet att göra en insats för att hjälpa barn över hela världen samt att du bidrar till en mer hållbar värld. 
Hos Erikshjälpen Second Hand välkomnas den som har lite extra tid över. Kanske är du intresserad av just second hand eller så vill du kanske göra skillnad i den här världen, i vilket fall som helst finns det saker för alla att göra.

Välkommen med din ansökan! 

Minsta åtagande

Minst ett tillfälle

När och var sker uppdraget

Uppdragen genomförs främst i vår butik i Malmö på Cypressvägen 8 eller i den nya butiken på Sallerupsvägen 8 i Malmö. Det är olika tillfällen som kan dyka upp när vi har behov. Du bestämmer själv om det blir ett enstaka uppdrag eller kontinuerligt.

Tillgänglighet

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Dag, helg

  • Typ av uppdrag

    Engångsuppdrag

Spara

Senaste uppdragen