Malmös Feministiska Nätverk — Malmö

Vill du vara en del av världens viktigaste projektgrupp - gänget som gör Feministisk festival? Sök till oss!

Spara

Beskrivning

Är du en trevlig person som på din fritid gillar att störta patriarkatet? Är du intresserad av att skapa ett forum som öppnar upp för feministiska, antirasistiska och inkluderande diskussioner och möten? Gillar du att skriva, tänka, sociala medier, kan grafisk design, gillar att ordna klubb eller har bra idéer om hur vi ska sprida vårt budskap? Då är det helt rätt för dig att bli en av oss som skapar Feministisk festival 2022! 

Vi söker personer med flera olika kunskaper, bland annat kommunikation, grafisk design, projektledning, eventkoordinering så som klubb- konsert-, kulturevent men också generellt personer med intresse för feministisk kultur, konst och samhällsförändring. 

Arbetet med Feministisk festival sker löpande under våren och hösten. Under perioden finns möjligheter att arbeta med kommunikation, sociala medier, skapa podd, planera våra events och workshops i en av våra arbetsgrupper. Under slutet av våren och under hösten 2022 sker mer intensiv planering, då ses vi någon gång i veckan/varannan vecka för projektmöten. Under slutet av hösten sker själva genomförandet av Feministisk festival!
Vi ses både fysiskt i Malmö och digitalt. Vi ser även gärna att du vill fortsätta vara en del av gruppen även efter årets festival. Så länge du trivs så finns det inget slutdatum. 

Skriv några meningar som berättar vem du är, vill lära dig och vad du hade velat göra som en del av Feministisk Festival. Har du några frågor får du gärna ställa dem med. Därefter återkopplar vi och tar ett samtal så kan vi snacka mer!

Minsta åtagande

2-4 möten per månad på kvällstid.

När och var sker uppdraget

Vi ses både fysiskt i Malmö och digitalt, någon gång i veckan/varannan vecka för projektmöten. Däremellan ingår du i en arbetsgrupp. Under slutet av hösten sker själva genomförandet av Feministisk festival.

Tillgänglighet

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Helg, kväll

  • Typ av uppdrag

    Kontinuerligt uppdrag

Spara

Senaste uppdragen