Är du bra på att lyssna?

Organisation: 
  • Mansjouren, Stockholms län

Är du bra på att lyssna och vill göra samhällsnytta på din fritid? Mansjouren är en ideell förening vars värdegrund är att alla har lika värde och där vi tar emot alla som vill ha och behöver vårt stöd. Vår verksamhet bygger på volontärarbete. Vi behöver ständigt fler, drivna volontärer som kan lyssna på människor, som behöver någon att prata med. Vi erbjuder telefonmöten, enskilda möten, parsamtal och gruppsamtal.

Utöver stödsamtal finns mycket annat som behövs för att föreningen ska kunna verka; PR, nätverkande, kontakt med myndigheter, administrativa sysslor, IT m.m. Har du några specifika kunskaper du tror vi kan ha nytta av?

Har du själv gått igenom någon form av livskris är det ett extra plus, då detta ökar förståelsen för de som kontaktar oss.

När och var ska uppdraget genomföras: 
Varierande arbetstider då vår önskan är att ha bemanning så stor del av dygnet som möjligt. Vi sitter i trevliga lokaler vid Hornstull på Södermalm i Stockholm.
Specifika önskemål eller information: 
Alla, oberoende av könstillhörighet, är välkomna att söka för att på så sätt nå en bra balans och dynamik i föreningen. Ingen förkunskap behövs då vi erbjuder adekvat utbildning.
Minimiåtagande: 
Vår önskan är att du lägger ner minst 2-3 timmar i veckan men det vi kräver är en viss kontinuitet för att kunna planera schemat.
Adress: 
Hornsgatan 135
117 28 Stockholm
Anmäl intresse
Här beskriver du för organisationen varför du söker uppdraget.
Berätta mer om dig själv för organisationen. Exempelvis tidigare erfarenhet, kunskap eller annat du tror kan vara viktigt för ditt ideella engagemang.
Övriga uppgifter

Uppgifterna är frivilliga och används bara av Volontärbyrån för statistik.