The Non-Violence Project

Vill du göra skillnad och jobba tillsammans med oss för att stoppa våldet i Sverige? Vi söker nu fler volontärer till vårt telemarketing team. Som volontär blir du en del av The Non-Violence Project med uppgiften att ringa till befintliga och potentiella givare.

Plats: 
Stockholm

Vi är beroende av volontärer för att bedriva vår verksamhet och vi behöver bli fler. Nu söker vi dig som vill hjälpa oss med att skriva uppdragsannonser och publicera dem här på Volontärbyrån.

Vi söker dig som:

Plats: 
Stockholm

Vi söker en fotograf som vill hjälpa oss att dokumentera vår närvaro på olika tillställningar, konserter och sportevents.

Plats: 
Stockholm

Vi söker en flitig person som kan hjälpa oss med att skriva pressmeddelanden och ansvara för att publicera material på Mynewsdesk. För att lyckas bör du vara en skicklig skribent och även ha koll på enklare bildhantering.

Plats: 
Stockholm

Vi söker dig som tillsammans med oss vill jobba för att stoppa våld, sexuella trakasserier och kränkningar i Sverige. Vi behöver hjälp med att närvara vid olika event och mässor. Uppgiften är att informera besökare om Non-Violence och rekrytera månadsgivare.

Plats: 
Stockholm

Vi söker dig som vill arbeta med ickevåld, information och rekrytering av månadsgivare.

Plats: 
Stockholm

Har du erfarenhet och kunskap av att skriva och skapa innehåll för sociala medier? Har du kompetens avseende Facebook, Instagram, LinkedIn och andra relevanta sociala medier med bra koll på digitala trender, målgruppsanpassning och vad som är interaktionsskapande?

Plats: 
Stockholm

Är du van att ta ansvar och kan det här med ledarskap? Vi söker dig som vill bli teamleader för en grupp volontärer.

Plats: 
Stockholm

Vi söker dig som vill arbeta med ickevåld, information och rekrytering av månadsgivare. Vi välkomnar alla intresseanmälningar så länge du som oss, vill stoppa våldet i Sverige.

Plats: 
Stockholm

Vill du göra skillnad och tillsammans med oss jobba för att stoppa våldet i Sverige? Vi erbjuder dig ett betydelsefullt volontärjobb i en världsledande ickevåldsorganisation.

Plats: 
Stockholm

Är du en ansvarstagande person som vill bidra med ökad förståelse, självkännedom och ickevåld bland unga i Sverige?

Plats: 
Stockholm

Vi söker dig som tillsammans med oss vill jobba för att stoppa våld, sexuella trakasserier och kränkningar i Sverige. Är du dessutom sportintresserad kan det här vara uppdraget för dig. Vi behöver nämligen hjälp med att närvara vid olika sport event och matcher.

Plats: 
Stockholm

#metoo har gjort att hela samhället fått upp ögonen för hur vanligt sexuella trakasserier är. På Non-Violence jobbar vi mot våld, sexuella trakasserier och kränkningar och vi vet att förebyggande arbete är det enda som skapar verklig förändring i samhället.

Plats: 
Stockholm