Bli volontär för världens största ickevålds-organisation

Organisation: 
  • The Non-Violence Project
Plats: 
  • Stockholm
  • Stockholm
Ändamål: 
Barn och ungdom​
Mänskliga rättigheter
Upplysning och folkbildning

#metoo har gjort att hela samhället fått upp ögonen för hur vanligt sexuella trakasserier är. På Non-Violence jobbar vi mot våld, sexuella trakasserier och kränkningar och vi vet att förebyggande arbete är det enda som skapar verklig förändring i samhället.

Vi behöver nu hjälp vid flertalet tillställningar, konserter och sportevents med att synas på plats och rekrytera månadsgivare. Vi söker både yngre och äldre personer som tycker att marknadsföring och rekrytering är kul. Uppdraget kräver ett genuint intresse för ickevåld och viljan att göra skillnad. Var med och hjälp till att förse dagens unga, morgondagens beslutsfattare, med vår prisbelönta utbildning i självkänsla och konflikthantering för att förebygga och stoppa våld och trakasserier i Sverige.

Uppdraget är roligt men framförallt viktigt, du träffar nya människor och lär dig massa samtidigt som det är en bra erfarenhet inför framtiden!

När och var ska uppdraget genomföras: 
I Stockholmsområdet. Delta vid flera olika event.
Specifika önskemål eller information: 
Vi ser gärna att du är över 18 år. Du behöver ingen tidigare erfarenhet utan får utbildning av oss för att genomföra ditt uppdrag. Man är alltid två eller fler volontärer vid varje tillfälle.
Minimiåtagande: 
Enligt överenskommelse. Men vi ser helst att du kan vara aktiv 3-6 timmar/ tillfälle mellan 2-4 gånger/ månad.
Anmäl intresse
Övriga uppgifter

Uppgifterna är frivilliga och används bara av Volontärbyrån för statistik.