Gör något kul och meningsfullt i sommar på Röda Korset!

Organisation: 
  • Röda Korset, Region Stockholm
Plats: 
  • Stockholm
  • Stockholm
Ändamål: 
Internationellt arbete i Sverige
Miljö och natur
Social gemenskap

Hej! Som butiksvolontär hos oss på Second Hand butiken på Hornsgatan bidrar du med medmänsklighet, välgörenhet och även en hållbar miljö. I vår butik säljer vi handplockade kläder, skor, smycken och accessoarer som vi fått både från privatpersoner och via företags samarbeten. Bygg upp ditt CV med en bra butiksmerit och gör samtidigt en insats.

Detta passar dig som tycker att butiksmiljö samt secondhand kläder känns lockande. Som person ska du tycka om att hjälpa människor genom service, du är ansvarsfull och vill vara delaktig i att hjälpa oss sälja det bästa sortimentet. Du kommer lär dig sortera och prismärka på lagret, exponering och kassahantering ute i butiken. Du vill precis som butiksteamet engagera dig för en butik med hög kvalitet och god atmosfär. I vår butik är du också ansiktet utåt för Röda korset och det är därför viktigt att du uppskattar mötet med olika människor, samt kan stå bakom Röda Korsets värderingar.

Din insats hjälper oss att få in pengar till våra hjälpinsatser i hela världen och tillsammans verkar vi för att ingen ska behöva lämnas ensam i en katastrof.

Välkommen att söka!

När och var ska uppdraget genomföras: 
Uppdraget gäller vardagar mellan kl.10.00-18.15 och/ eller lördagar mellan 10.30-17.15 på Röda Korset Second Hand-butik på Hornsgatan i Stockholm. Ett pass är i regel på 3h/tillfälle.
Specifika önskemål eller information: 
Vi ser att du har förståelse i det svenska språket. Uppdraget ger möjlighet till att avancera i butiksansvar, interna utbildningar, exempelvis Rödakorskunskap och ideellt ledarskap. Genom att vara frivillig hos oss är du tillsammans med 30.000 andra frivilliga, grunden till att Röda Korset kan fortsätta hjälpa människor nationellt och internationellt. Intervjuer för uppdraget kommer ske löpande.
Minimiåtagande: 
Du ska vara villig att åtaga dig ett arbetspass /vecka. Samt att ha som mål att kunna engagera dig hos oss i minst 4 månader.
Adress: 
Hornsgatan 56
118 22 Stockholm
Anmäl intresse
Övriga uppgifter

Uppgifterna är frivilliga och används bara av Volontärbyrån för statistik.

Klicka för att se fler uppdrag per kategori: