Ledare till lovaktiviteter för barn 2019

Organisation: 
  • Röda Korsets behandlingscenter Skellefteå
Plats: 
  • Västerbotten
  • Skellefteå
Ändamål: 
Barn och ungdom​
Kultur
Sport och hobby

Röda Korsets behandlingscenter för krigsskadade och torterade söker frivilliga ledare till lovaktiviteter 2019. Aktiviteterna ska vara anpassade för barn i åldern 7 - 15 år. Alla aktiviteter är ännu inte planerade men vi kommer att besöka anläggningar/institutioner och prova olika aktiviteter tillsammans tex idrott eller kulturaktiviteter. I Jörn kommer vi att utgå från vad som finns på plats men också ta dit inspiratörer och material från Skellefteå. Vi vill erbjuda en trygg plats där barnen får träffa nya vänner, leka, röra på kroppen, upptäcka nya saker samt uttrycka sig.

När och var ska uppdraget genomföras: 
Skellefteå 4 mars, 15 och 17 april. Jörn 5 mars och 16 april samt fyra dagar på sommarlovet.
Specifika önskemål eller information: 
Du bör vara över 18 år och intresserad av och gärna ha erfarenhet av att arbeta med barn. Vara en god organisatör. Nyfiken på att umgås med och bygga relationer med andra människor. Körkort och tillgång till bil är ett plus men inget måste. Vi begär utdrag ur belastningsregister.
Minimiåtagande: 
Tid du behöver vara beredd att lägga ner för detta uppdrag är max 9 arbetsdagar med barnen, 1 utbildningsdag (kan ev läggas på en kväll eller helg) samt 3 timmar för möten. Blir vi många frivilliga kan vi också dela på dagarna.
Adress: 
Stationsgatan 12
93131 Skellefteå
Anmäl intresse
Övriga uppgifter

Uppgifterna är frivilliga och används bara av Volontärbyrån för statistik.

Klicka för att se fler uppdrag per kategori: