Röda Korsets Ungdomsförbund, Stockholm Syd

Vi söker nu dig som vill vara en del av valberedningen 2018/2019. Valberedningen kommer att bestå av några personer som tillsammans ansvarar för att sköta nominering till styrelse-, revisor- och valberedningsposter för 2019.

Plats: 
Stockholm

Röda Korsets Ungdomsförbund Stockholm Syd behöver dig som tycker om att arbeta i grupp och stötta verksamheter för barn och unga. Om du vill jobba med kompetenta människor och verkligen göra skillnad i samhället är detta ett uppdrag för dig.

Plats: 
Stockholm

Redo att visa framfötterna i en ansvarfull position? På jakt efter ett betydelsefullt sidoprojekt?

Plats: 
Stockholm

Du behöver inte gilla läxor för att bli läxhjälpare eller vara en pedagog - det viktiga är att du gillar att hjälpa andra! För läxhjälp handlar om så mycket mer än att bara traggla glosor och mattetal. Det är ett sätt att växa och bli sedd och att få känna sig viktig och lyssnad på.

Plats: 
Stockholm

Du behöver inte gilla läxor för att bli läxhjälpare eller vara en pedagog - det viktiga är att du gillar att hjälpa andra! För läxhjälp handlar om så mycket mer än att bara traggla glosor och mattetal.

Plats: 
Stockholm

I kompisgrupperna hittar vi på roliga saker tillsammans med ensamkommande barn och unga som ofta befinner sig i en mycket utsatt situation. Kompisgruppen blir en paus från att tänka på sin asylprocess.

Plats: 
Stockholm