590 volontäruppdrag

Collections

Jul i Gemenskap 2020
Årets Jul i Gemenskap i Stockholm ställs in pga. nya rekommendationer med anledning av den pågående pandemin. Nya uppdrag för Julkassen 2020 släpps 1 december.
Bild på volontärer
Undervisar du i samhällskunskap på gymnasiet om demokrati och demokratins utveckling? Eller om gruppers och individers identitet, relationer och sociala livsvillkor?
Poddserie
I en ny poddserie pratar vi med spännande personer om olika perspektiv på ideellt engagemang.
Finalisterna i Årets volontär 2020
Vi fick in fler än 130 fantastiska nomineringar till Årets volontär 2020 från ideella organisationer över hela Sverige – nu har elva finalister till utmärkelsen utsetts.
Fira det ideella engagemanget under Frivilligveckan 2020
Varannan svensk engagerar sig ideellt, och engagemanget är en grundbult i vår demokrati, bidrar till social innovation och bygger tillit mellan människor. I år har det ideella engagemanget både satts på prov och samtidigt varit viktigare än någonsin.
NY RAPPORT
Det ideella engagemanget är påfallande högt och stabilt, och mer än hälften av den vuxna befolkningen engagerar sig ideellt. Dessutom har antalet timmar människor engagerar sig ökat, från 15 timmar i månaden i snitt till hela 18 timmar i månaden.
Vill du få tips och nyheter om att engagera fler i organisationen? Prenumerera på våra nyhetsbrev!
NY UTBILDNING I STOCKHOLM
Utbildningen för dig som vill fördjupa din kunskap inom volontärsamordning och utbyta erfarenheter med andra organisationer som arbetar med målgruppen äldre. Kostnadsfri utbildning för föreningar inom Stockholm stad med start 20 oktober.
Engagemangsmässan blir digital
Volontärbyrån Uppsala bjuder in till en vecka full av engagemang, på webben!
Snabb återkoppling, mer frekventa uppdateringar och personlig kontakt så ofta det går. Det är några av de tips Volontärbyrån har samlat kring att leda frivilliga på distans.