768 volontäruppdrag

När du använder Volontärbyrån som volontär/frivillig eller som representant för en ideell organisation får du lämna samtycke till att Volontärbyrån behandlar dina personuppgifter i enlighet med svensk lagstiftning (dataskyddsförordningen, GDPR samt dataskyddslagen).

Personuppgifter innebär uppgifter som du lämnar i samband med att du skickar en intresseanmälan till en organisation, anmäler dig till en utbildning eller registrerar ett volontärsamordnarkonto på Volontärbyrån.

Namn, adress, e-postadress, telefonnummer, IP-nummer samt övriga uppgifter i formulären som kan kopplas till dig som person är exempel på personuppgifter. 

Vid all hantering av dina personuppgifter iakttar vi största försiktighet och respekt.

 

Kontakt

Personuppgiftsansvarig är Volontärbyråns huvudman
Forum – idéburna organisationer med social inriktning.

Adress
Klara Södra Kyrkogata  1
111 52 Stockholm

Organisationsnummer: 802018-0488

Kontaktperson på Volontärbyrån
Calle Norling
[email protected]

telefon 0771-241400

Läs Forums integritetspolicy (pdf)

Engagemanget kan inte pausa
Volontärbyrån har märkt en stor ökning i viljan att engagera sig, och många organisationer ställer med hjälp av frivilliga krafter om sina verksamheter för att fortsatt kunna stötta och hjälpa människor.
Engagemanget kan inte pausa
Det ideella engagemanget fortsätter att vara jätteviktigt när vi ställs för nya utmaningar i tider av coronaspridning och du kan bidra! Det finns många ideella uppdrag att söka och engagemanget tar inte paus.
Lektionsmaterial
I boken 22 unga röster om ideellt engagemang delar vi med oss av tjugotvå unga engagerades berättelser. Boken är tänkt som en inspiration och en vägledning för unga som vill engagera sig ideellt.