Stadsmissionen, Göteborg

Nu behöver vi hjälp i vårt boende för ensamkommande unga flyktingar! Mat och matlagning är viktiga delar i verksamheten. Det är en del av omsorgen, men det är också en del i det pedagogiska uppdraget. Vi skall lära ungdomarna att klara sig själv.

Plats: 
Göteborg

Uppdraget består i att vara en allt i allo i köket; hjälpa till i matsalen, servera, diska, koka kaffe mm. ​Du bidrar till att vi kan låta människor, som annars inte hade haft möjligheten, få ha en härlig semester!

Info om lägret:

Plats: 
Göteborg

Uppdraget består i att tillsammans med kyrkans vaktmästare hämta bröd på olika ställen i staden, sortera det och vara med och assistera när brödet delas ut till de många behövande som kommer till S:t Johanneskyrkan.

Plats: 
Göteborg

Antalet besökare i kyrkan ökar och vi söker därför fler volontärer! Uppdraget består i hjälpa till i caféet med att bre mackor, diska, plocka av bord osv och givetvis att samtala med besökarna när tid finns.

Plats: 
Göteborg

Vi söker nu efter ytterligare volontärer till vårt café på Drottninggatan 33 då fler mat- och fikagäster hittar till vårt café och besökarantalet har gått upp mycket.

Plats: 
Göteborg