Följ med och samla in grejer till second hand!

Organisation: 
  • Stadsmissionen, Göteborg
Plats: 
  • Västra Götaland
  • Göteborg
Ändamål: 
Miljö och natur
Social gemenskap
Sysselsättning och arbete

Nu behöver vi hjälp av dig som vill hjälpa våra chaufförer att kånka grejer som vi samlar in från privatpersoner. Grejerna kommer sedan till vår insamlingscentral i Bellevue och därifrån körs dom ut till våra 6 olika secondhandbutiker runt om i staden. Du är med och bidrar till ett hållbart samhälle på flera sätt. Du bidrar till minskad nyproduktion och därmed minskad påverkan av miljöresurser, second handbutikerna skapar arbetsmöjligheter för människor som vill komma tillbaka till arbetslivet och inte minst – du bidrar till Stadsmissionens öppna verksamheter. Överskottet från försäljningen går nämligen oavkortat till våra gåvofinansierade verksamheter för människor i utsatthet.

När och var ska uppdraget genomföras: 
Insamlingscentralen på Bellevue är utgångspunkten och uppdraget utförs 1 ggr/veckan någon gång måndag-fredag 8-16. Ett volontärpass är ca 5 timmar.
Specifika önskemål eller information: 
Eftersom arbetet är fysiskt vill vi att du har god fysik och klarar av att kånka grejer från och till under 5 timmar. Som Stadsmissionens volontär måste du vara 18 år, du blir intervjuad och får gå en kortare introduktionsutbildning innan du börjar. Varmt välkommen med din intresseanmälan!
Minimiåtagande: 
Ett pass varannan vecka
Adress: 
Korpralsgatan 2
Göteborg
Anmäl intresse
Övriga uppgifter

Uppgifterna är frivilliga och används bara av Volontärbyrån för statistik.

Klicka för att se fler uppdrag per kategori: