Volontärer sökes till Second Hand i Tornby

Organisation: 
  • Stadsmissionen, Linköping
Plats: 
  • Östergötland
  • Linköping
Ändamål: 
Sysselsättning och arbete

Genom att engagera dig i vår Second hand butik bidrar du till ett mer hållbart och mänskligt samhälle! Du hanterar donerade kläder och saker som kommer till nya hem och återanvänds. Du är samtidigt med och skapar möjligheter för medmänniskor att växa. Här får personer som av olika skäl inte kommer in på arbetsmarknaden en plats. Genom arbetsträning, praktik och meningsfull sysselsättning får de nya chanser i livet. som volontär är du en viktig del i att stötta och stödja de människor vi möter i verksamheten. Du är med och bidrar till en hållbar samhällsutveckling – som gör skillnad lokalt, här och nu.

Vi söker nu volontärer till en rad olika uppdrag i vår butik:

Volontärer med sedvanliga uppgifter inom butik, så som kassaarbete, skyltning och exponering, kundservice m.m.
Volontärer med yrkesspecifik bakgrund som kan värdera tavlor, smycken, porslin och andra föremål.
Volontärer med uppdrag att verka i produktionsledet med att sortera och prismärka varor som ska till försäljning i butik. Sortera och fylla på böcker i butik.

Uppdraget passar dig som:

Gillar att vara i en miljö där det händer mycket och du gillar att träffa nya människor.

Tidigare erfarenhet inom butik är inget krav.Välkommen att engagera dig i vår Second hand butik!

När och var ska uppdraget genomföras: 
Vi söker både volontärer som kan verka på schema och vid punktinsatser. Du kan välja om du vill bidra flera dagar i veckan eller någon dag då och då. Volontäruppdrag i produktion: Måndag till fredag från kl. 9-16. Volontäruppdrag i butik: Tisdag och Torsdag kl. 11-18 samt Lördag kl 10-15
Specifika önskemål eller information: 
När du har fyllt i och skickat in intresseanmälan kontaktar vi dig och du får komma på intervju med volontärsamordnaren där ni går igenom övergripande information om Linköpings Stadsmission och vad det innebär att vara volontär hos oss. Självklart identifierar du dig med Linköpings Stadsmissions genus- och normkritiska förhållningssätt och värdegrund!
Minimiåtagande: 
Enligt överenskommelse. Du kan välja om du vill engagera dig någon dag då och då, flera dagar i veckan eller på rullande schema var fjärde helg.
Adress: 
Roxtorpsgatan 14
58222 Linköping
Anmäl intresse
Övriga uppgifter

Uppgifterna är frivilliga och används bara av Volontärbyrån för statistik.

Klicka för att se fler uppdrag per kategori: