Göteborg: Social Media Planner

Organisation: 
  • Svenska Djurambulansen

Har du erfarenhet och kunskap i att skriva och planera innehåll och i sociala medier? Har du god kompetens avseende Facebook, Instagram, LinkedIn och andra relevanta sociala medier med bra koll på vad som triggar en specifik målgrupp?

Då söker vi DIG!

Svenska Djurambulansen är en ideell förening som genom sociala medier och tv-program fått stor kännedom i hela Sverige. Med över 100 000 följare på Facebook och över 6000 följare på Instagram söker vi nu en driven och energisk Social Media Planner för att stötta organisationens marknadsavdelning. Du kommer framförallt att ta fram dagliga uppdateringar, till exempel berättelser från verkligheten och skapa texter för bilder som andra volontärer skickar in.

Du kommer att ingå i ett team av flera volontärer som alla hjälps åt med att sköta de dagliga aktiviteterna såsom att svara på kommentarer och meddelanden, samtidigt som nya inlägg planeras inför publicering. Teamet arbetar löpande med uppföljning och analys för att ständigt förbättra och utveckla innehållet.

Krav:
• Du är en duktig skribent och är noggrann med detaljerna.
• Medverkan på telefonmöte varje torsdag kväll.
• Medverka när chaufförerna har volontärsmöte.
• Medåkning i djurambulansen minst en gång.

Meriterande:
• Erfarenhet av att jobba professionellt med LinkedIn, Facebook och Instagram.
• Erfarenhet att jobba med Photoshop och InDesign.
• Erfarenhet från fotografering.

När och var ska uppdraget genomföras: 
Veckovisa telefonmöten samt månatliga träffar, däremellan självständigt arbete. Start omgående med placering i Stockholm alt Göteborg.
Specifika önskemål eller information: 
Se ovan text.
Minimiåtagande: 
4 timmar/vecka
Anmäl intresse
Här beskriver du för organisationen varför du söker uppdraget.
Berätta mer om dig själv för organisationen. Exempelvis tidigare erfarenhet, kunskap eller annat du tror kan vara viktigt för ditt ideella engagemang.
Övriga uppgifter

Uppgifterna är frivilliga och används bara av Volontärbyrån för statistik.