Stockholm: Utbildningsansvarig/ koordinator

Organisation: 
  • Svenska Djurambulansen

Är du bra på att planera och samordna? Nu söker vi en UTBILDNINGSANSVARIG till vår verksamhet i STOCKHOLM, där dina huvuduppgifter är att planera och samordna utbildningar. Idag genomgår chaufförerna flertalet utbildningar och vidareutbildningar, som veterinärer och viltrehabiliterare hjälper oss med att hålla. Vi har även ett par interna utbildningar som du lär dig att själv hålla eller tar hjälp av erfarna volontärer. Föreningen genomför ungefär en halvdags utbildning varje månad Du kommer ingå som en del av ledningsgruppen och lägger upp en plan för utbildningar ungefär 6 månader i förtid. Ledningsgruppens uppgift är att leda och samordna arbetet för volontärerna i den dagliga verksamheten i Stockholm. Det innebär bland annat schemaläggning, teambuilding, planering, rekrytering och utbildning.

Vi inom Svenska Djurambulansen tror på god kontinuitet och långsiktighet, och vill därför att du som söker kommer kunna hjälpa till under en längre tid. God kontinuitet leder till en tryggare miljö och högre kvalitet för hela föreningen, både givare, brukare och volontärer.

Läs mer om föreningen:
www.svenskadjurambulansen.se
www.facebook.com/svenskadjurambulansen
www.youtube.com/channel/UCBwnVIS1IMX1i929C_3Devw

När och var ska uppdraget genomföras: 
Uppdraget är i Stockholm och ledningen ses en gång i månaden för avstämning. Utöver det tillkommer självständigt arbete/telefonmöten på ungefär 2-4h i veckan och medverkan på utbildningar en halvdag i månaden (kan vara vardagskväll eller helg). I dagsläget hålls fysiska möten i olika lokaler i Stockholm, då vi inte har någon egen föreningslokal. Bland annat har vi möten på Medborgarskolan på Hagagatan.
Specifika önskemål eller information: 
Du behöver tala och skriva flytande svenska, ha datorvana och vara noggrann. Vi tror även att du är självgående, ordningsam och ansvarsfull.
Minimiåtagande: 
Uppdraget löper som minst under ett år. Att arbeta i en förening som Svenska Djurambulansen är givande, roligt och oerhört lärorikt. Men det innebär också krav och ett stort ansvar för föreningens verksamhet. Det är därför viktigt att du som söker känner dig engagerad i föreningens mål och visioner samt är beredd att lägga tid och energi för att leda föreningen framåt.
Anmäl intresse
Här beskriver du för organisationen varför du söker uppdraget.
Berätta mer om dig själv för organisationen. Exempelvis tidigare erfarenhet, kunskap eller annat du tror kan vara viktigt för ditt ideella engagemang.
Övriga uppgifter

Uppgifterna är frivilliga och används bara av Volontärbyrån för statistik.