Vi söker administrativa volontärer till kansliet i Stenungsund

Organisation: 
  • Svenska Djurambulansen

Vill du engagera dig i ett administrativt uppdrag på Svenska Djurambulansens givarservice/kansli? Du kommer att arbeta administrativt med uppgifter såsom packa kuvert, skriva in uppgifter i medlemssystem, ta emot post med mera. Du kommer att ingå i ett trevligt team av volontärer och personal på vårt kansli som är stolta över att vara med och hjälpa djur i nöd!

Vi inom Svenska Djurambulansen tror på god kontinuitet och långsiktighet, och vill därför att du som söker kommer kunna hjälpa till under en längre tid. God kontinuitet leder till en tryggare miljö och högre kvalitet för hela föreningen, både givare och volontärer. Uppdraget är under kontorstid under en halvdag i veckan (fast dag).

När och var ska uppdraget genomföras: 
Måndag till fredag under kontorstid. En halvdag i veckan med start från slutet av augusti. Kontoret ligger i Stenungsund (Stenungs Torg).
Specifika önskemål eller information: 
Du behöver tala och skriva flytande svenska, ha god datorvana i officeprogrammen och meriterande är om du har lätt för att prata i telefon, då många ringer till kansliet för att få hjälp med diverse medlemsfrågor eller annat smått och gott.
Minimiåtagande: 
En halvdag i veckan under kontorstid.
Anmäl intresse
Här beskriver du för organisationen varför du söker uppdraget.
Berätta mer om dig själv för organisationen. Exempelvis tidigare erfarenhet, kunskap eller annat du tror kan vara viktigt för ditt ideella engagemang.
Övriga uppgifter

Uppgifterna är frivilliga och används bara av Volontärbyrån för statistik.