Pysselgeni med erfarenhet av att barnverksamhet sökes!

Organisation: 
  • Svenska med baby

Gillar du att pyssla? Vill du träffa människor från hela världen? Bli volontär hos Svenska med baby i sommar!

Svenska med baby är en ideell organisation som skapar mötesplatser för barn och föräldrar från olika bostadsområden – och med ursprung i hela världen. Tillsammans bryter vi segregationen, bygger nya broar och tränar svenska. Med samtal, joller och skratt som metod!

Svenska med baby flyttar ut till Kungsträdgården under tre måndagar i juli. Våra träffar är för nya och etablerade svenskar och deras barn. Det blir joller, sång och samtal om olika ämnen som rör barn och föräldraskap. Föräldrarna sitter med de yngre barnen och har samling. För de äldre barnen/syskonen finns en pysselverkstad. Vi bjuder även på fika.

Nu söker vi någon som vill hjälpa barnen vid pysselbordet. Vi ser gärna att du är en kreativ person som är van vid barn.

Som gruppledare får du:

- Introduktionsutbildning

- Stödmaterial

- Stöd av kontaktperson från Svenska med baby

Intresserad? Kul! Hör av dig med detsamma, så berättar vi mer!

När och var ska uppdraget genomföras: 
10 juli, 17 juli och 24 juli klockan 12.45-14.45 i Kungsträdgården. Vi ser helst att du är med alla tre träffar men är öppna för andra alternativ.
Specifika önskemål eller information: 
Vi förväntar oss att du som pysselansvarig närvarar vid ett planeringsmöte inför eventet, hjälper till att nå ut till deltagare genom dina kontaktnät och deltar de dagar du åtar dig.
Minimiåtagande: 
Minst 3 timmar, vilket omfattar ett planeringsmöte och en träff.
Anmäl intresse
Här beskriver du för organisationen varför du söker uppdraget.
Berätta mer om dig själv för organisationen. Exempelvis tidigare erfarenhet, kunskap eller annat du tror kan vara viktigt för ditt ideella engagemang.
Övriga uppgifter

Uppgifterna är frivilliga och används bara av Volontärbyrån för statistik.