Sysselsättning och arbete

Stadsmissionens second hand-butik syftar till att bidra till ett hållbart samhälle genom att saker och kläder återanvänds och tas tillvara. Målet med vår second hand-butik är att integrera människor i samhället och arbetslivet.

Plats: 
Linköping

IM Region Väst söker volontärer till Yrkesgruppen i Göteborg

Plats: 
Göteborg

Bor du i eller i närheten av Malmö? Är du duktig på matematik och tycker om att leda projekt och jobba med människor? Då har vi uppdraget för dig! Mattecentrum är en ideell förening som erbjuder gratis läxhjälp i matematik i öppna räknestugor bemannade av volontärer.

Organisation: 
Mattecentrum
Plats: 
Malmö

Själva kärnan i vår second hand-verksamhet, gåvomottagningen, söker nu efter volontärer. Här passerar allting som sedan ska ut i våra butiker för att sorteras, granskas, värderas och packas om.

Organisation: 
Uppsala Stadsmission
Plats: 
Uppsala

Bor du i eller i närheten av Stockholm nord? Är du duktig på matematik och tycker om att leda projekt och jobba med människor? Då har vi uppdraget för dig! Mattecentrum är en ideell förening som erbjuder gratis läxhjälp i matematik i öppna räknestugor bemannade av volontärer.

Organisation: 
Mattecentrum
Plats: 
Stockholm

Vår butik är belägen mitt på centrala Södermalm, bara ett stenkast bort från "SoFo". Vi har second hand- butik och café där överskottet går till Röda Korsets insatser i världen. I övrigt så är vi en mötesplats för både kunder och personal som arbetar hos oss.

Plats: 
Stockholm

Vill du vara med och göra skillnad? Är du intresserad av människor och vill vara med och bidra till ett inkluderande Norrköping? Då är uppdraget som volontär i vår föräldra- och barnverksamhet i centrala Norrköping något för dig!

Plats: 
Norrköping

We need volunteers on Saturdays 10 am - 15 pm! If you are English speaking and looking for a place to volunteer, we would gladly invite you to our cafe! You can help us with the dishes, making coffee, making sandwiches, clear the tables and giving good customer service to our guests.

Plats: 
Göteborg

We need volunteers on Saturdays 11 am - 15 pm! If you are English speaking and looking for a place to volunteer, we would gladly invite you to our second-hand store! You can help us in our clothing department, by hanging all clothes back on right place and give our customers good service!

Plats: 
Göteborg

We need volunteers on Saturdays 11 am - 15 pm! If you are English speaking and looking for a place to volunteer, we would gladly invite you to our second-hand store! You can help us with our incoming gifts department. It is heavy work and a lot to do.

Plats: 
Göteborg

Vi söker volontärer som vill vara med och hjälpa till med transporter och sortering till secondhand butiken. Uppdraget innebär att tillsammans med andra hämta, lämna och sortera varor som doneras till oss eller som vi vill donera vidare till andra.

Plats: 
Lund

Vi söker volontärer som vill vara med och hjälpa till i second hand butiken. Uppdraget innebär att tillsammans med andra jobba i butiken och sälja second hand grejor, samt ta emot och sortera de gåvor som doneras till oss.

Plats: 
Lund

Hej,

Vi behöver några volontärer som har lärar utbildning eller liknade utbildning som vill vara med och påverka. De ska bara vara med små grupperna ifall dem behöver ställa frågor eller förklaring.

Det är 5 träffar, 1 timme per träff.

Plats: 
Stockholm

Vi vill skriva klart erfarenheterna från vårt projekt i form av en handbok. Har massor av dokumentation och underlag som behöver sättas ihop.

Plats: 
Stockholm

Vi söker nu volontärer till Stadsmissionens kafé, vars mål är att integrera människor i samhälle och arbetsliv. Volontärerna utför sedvanliga arbetsuppgifter inom kafé, så som kassaarbete, förberedelse av lunch och fika, matlagning, bakning, disk, städ, servering m.m.

Plats: 
Linköping

Vi söker nu volontärer till ett antal uppdrag i Stadsmissionens Second Hand Tornby!

Plats: 
Linköping

Bor du i eller i närheten av Gävle? Är du duktig på matematik och tycker om att leda projekt och jobba med människor? Då har vi uppdraget för dig! Mattecentrum är en ideell förening som erbjuder gratis läxhjälp i matematik i öppna räknestugor bemannade av volontärer.

Organisation: 
Mattecentrum
Plats: 
Gävle

Har du kassavana, eller kanske skulle vilja få? På Pingstkyrkans Secondhand i Hässleholm kan du vara med och stå i kassan och lära dig hur det fungerar och bemöta kunderna på bästa möjliga sätt.

Plats: 
Hässleholm

Vårt café är öppet tisdagar kl 14-17.45 och lördagar kl 10-13.45. Där hjälper man till att bre mackor, koka kaffe, ta hand om disken, värma upp wienerbröd mm. Det finns också möjlighet att stå i cafékassan och hjälpa kunder och ta betalt.

Plats: 
Hässleholm

Nu söker vi dig som har några timmar över i månaden och precis som oss har ett stort intresse för second hand. Din praktiska insats i och bakom vår butik gör skillnad för barn i Sverige och utomlands.

Plats: 
Örebro