Entreprenörskap på riktigt 2019 - Östergötlands mässa med unga företagare

Organisation: 
  • Ung Företagsamhet
Plats: 
  • Östergötland
  • Norrköping
Ändamål: 
Barn och ungdom​
Sysselsättning och arbete
Upplysning och folkbildning

Torsdagen den 7 mars arrangerar Ung Företagsamhet, UF, i Östergötland årets regionala UF-mässa "Entreprenörskap på riktigt 2019 – Östergötlands mässa med unga företagare". I år kommer mässan att äga rum på Stadium Arena i Norrköping. Förra året hade mässan över 3 000 besökare under en dag och blev en succé.

På mässan får alla som driver UF-företag i Östergötland möjlighet att ställa ut, visa upp och sälja sina varor eller tjänster. 10 olika tävlingar kommer dessutom att avgöras under dagen som avslutas med en prisutdelning som leds av konferencier Jonathan Rudman.

Inspiration, kreativitet och massor med energi utlovas från hundratals stolta UF-företagare från regionen som är på plats för att visa upp och sälja sina varor och tjänster på mässan.

Volontärer behövs inom alla områden; parkeringsvakter/dirigenter, entrévärdar, praktisk hjälp till ungdomarna och till personalen under monteruppbyggnad, bemanning av garderob, påfyllning av fika/förtäring i lärarVIP, juryrum, till filmare/fotograf och i personalrum, städ och renhållning, bemanning av infodisk, vakta vid in och utslussning vid särskilda tidpunkter under dagen, hjälp bakom och framför scenen vid prisutdelningen osv. Framförallt sprida glädje och inspiration till ungdomarna under dagen!

När och var ska uppdraget genomföras: 
Den 7 mars 2019 på Stadium Arena i Norrköping. Mässan är öppen för allmänheten mellan kl 11-16 men volontärer behövs under hela dagen från kl 7.30-19.30.
Specifika önskemål eller information: 
Alla volontärer/funktionärer kommer att få en gedigen genomgång inför mässan så att man känner sig trygg i sina arbetsuppgifter under dagen. Ingen särskild utbildning eller erfarenhet behövs men däremot måste man vara fysiskt redo att hugga i där det behövs och ha ett glatt bemötande.
Minimiåtagande: 
Halvdag 7.30-13.30 eller 13.30-19.30 alternativt hela dagen 7.30-19.30. Ung Företagsamhet ser till att det finns förtäring under dagen.
Adress: 
Ågatan 9
58104 Linköping
Anmäl intresse
Övriga uppgifter

Uppgifterna är frivilliga och används bara av Volontärbyrån för statistik.