Tamam, Lund — 2 platser

Aktivitetsledare på Tamam!

Beskrivning

Tamam Lund driver många olika aktiviteter och mötesplatser för barn och unga i Lund. Under loven har Tamam olika former av kostnadsfria aktiviter för barn och unga i åldrarna 6-25 år. Exempel är halloweenfest, spakväll, tjejträffar, utflykter, lek och pyssel. Aktiviteterna varierar efter det deltagare själva önskar (kolla in TamamLund instagram för att se fler exempel på aktiviteter som genomförts). Vi söker en engagerad person som är trivs med barn/unga och kan bilda en god relation till deltagare. Volontären kommer tillsammans med anställda på Tamam leda aktiviteter och vid intresse vara med och planera. Hör av er till [email protected] om ni har frågor!

Viktigt:
Är du intresserad av detta uppdrag vill vi ha in ditt CV samt ett kort stycke där du berättar om dig själv samt varför du söker uppdraget. Därefter bjuds du in till ett kortare möte där du lär känna fler anställda och där det finns utrymme för frågor och eventuell planering för uppdraget.  Eftersom verksamheten riktar sig mot barn och unga kommer vi begära ett utkast från belastningsregistret, vilket kan ta upp till två veckor att få hem så ett tips är att göra det på förhand!

Kort om Tamam:
Tamam är en ungdomsorganisation som arbetar efter mottot "vänskap utan gränser" för att skapa mötesplatser och kostnadsfria aktiviteter där unga med olika bakgrund kan träffas och lära känna varandra.

Tamam är en rikstäckande partipolitisk och religiöst obunden ungdomsorganisation som sedan 2008 arbetar med antirasism, mångfald och ungas samhällsengagemang. Tamam har sju stycken lokalföreningar: Lund, Malmö, Göteborg, Stockholm, Uppsala, Tranås och Mariestad.

Minsta åtagande

1-6 timmar per månad. Behovet kommer vara främst på lov eller helger.

När och var sker uppdraget

Främst Lund men ibland i Malmö

Platser

  • Lund
  • Malmö

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Dag, helg, kväll

  • Typ av uppdrag

    Engångsuppdrag

Senaste uppdragen

1825 – Terapicenter för unga vuxna

Samtalsgruppledare

  • Barn och ungdom
  • Hälsa
Plats Stockholm
Fjärrarbete På distans