Amnesty International Göteborg

AMNESTY INTERNATIONAL SÖKER: MEDLEMMAR TILL FORMGIVNINGSGRUPP

Det här uppdraget går inte att anmäla sig till längre.
Spara

Beskrivning

Amnesty International är en global organisation som kämpar för frihet, rättvisa och allas lika värde. Vi är ett globalt nätverk av människorättsaktivister som tar orättvisor personligt. Nu söker vi dig som vill engagera dig för mänskliga rättigheter och bistå aktivister med formgivning på ideell basis.
För samtliga grupper inom Amnesty finns möjligheten att ta hjälp för att producera eget material, både digitalt och för tryck. Det kan handla om flygblad, affischer, skyltar, foldrar, formulär, video, bilder för sociala media eller vad man nu kan föreställa sig. Formgivningsgruppen består av frivilliga aktivister med professionell bakgrund inom grafisk design och gruppen är tänkt att fungera som en egen liten designbyrå inom Amnesty. Vitsen är att ge grupper avlastning och samtidigt upprätthålla en tydlig och enhetlig profil.  
För att ingå i formgivningsgruppen behöver du vara van vid att arbeta utifrån grafisk profil. Du får gärna ha kunskap om färgprofiler då en stor del av kampanjmaterialet ska göras för utskrift. 
Vi ser gärna att du jobbar i något av följande program:
  • Adobe Photoshop 
  • Adobe Illustrator 
  • Adobe InDesign
  • Bonus om du kan Adobe Premiere Pro, Final Cut eller Adobe After Effects
Egen licens krävs.

Minsta åtagande

6 månader

När och var sker uppdraget

Uppdraget genomförs på distans och går efter behov.

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Dag, kväll

  • Typ av uppdrag

    Kontinuerligt uppdrag

Spara

Senaste uppdragen