Stiftelsen Allbright — Stockholm

Vill du hjälpa Allbright att bidra till en mer jämlik arbetsmarknad?

Det här uppdraget går inte att anmäla sig till längre.
Spara

Beskrivning

Brinner du för jämlikhet och mångfald på arbetsmarknaden? 

Nu öppnar vi upp för nya volontärer! Sedan 2013 har Allbright haft ett nätverk av volontärer som stöttar vårt arbete. Volontärnätverket är otroligt betydelsefullt och har lyft stiftelsen till nya höjder. Nu vill vi expandera nätverket ytterligare och letar därför efter dig med stort engagemang för våra frågor. Allbright är en partipolitiskt obunden och icke-vinstdrivande stiftelse som arbetar för jämlikhet och diversifiering på ledande positioner i näringslivet. Vi kartlägger kontinuerligt näringslivets ledningsgrupper och styrelser för att belysa frågan om representation.

Som volontär hos oss bidrar du till att utveckla och genomföra Allbrights arbete. Du hjälper till med att synliggöra Allbright i sociala medier, bistår med hjälp vid datainsamling till rapporter och dylikt eller hjälper till vid event och arrangemang. Vi tror på att olika kompetenser berikar och strävar därför efter att ge dig utrymme att hjälpa till inom just ditt expertområde. Allbright eftersträvar ett volontärnätverk som speglar samhället och eftersöker därför en mångfald i rekryteringen. 

Den 31 maj kl 17.30 har vi en informationsträff då vi berättar mer om Allbrights volontärnätverk. Informationsträffen är på vårt kontor i centrala Stockholm, men bor du inte i Stockholm tar vi gärna emot din ansökan ändå då flera uppdrag går att göra på distans. 
 
Vi ser fram emot din ansökan! 

Minsta åtagande

4-5 fysiska/digitala träffar á 2 timmar per år. Datainsamling och korrekturläsning á ca. 5-6 timmar två gånger årligen. I övrigt bidrag efter volontärens förutsättningar och stiftelsens behov.

När och var sker uppdraget

Löpande

Tillgänglighet

Stiftelsens säte är beläget i Stockholm men för att möjliggöra för volontärer i andra delar av landet kan allt deltagande även ske digitalt.

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Kväll

  • Typ av uppdrag

    Kontinuerligt uppdrag

Spara

Senaste uppdragen

PRO Högalid

Musikälskande samordnare

  • Äldre
  • Social gemenskap
  • Upplysning och folkbildning
Plats Stockholm
Fjärrarbete På distans