Gatans Lag — Västerås

Är du redo att göra skillnad i samhället? Gatans Lag söker kvinnlig ledare till vår förening.

Beskrivning

Är du redo att göra skillnad i samhället? Vill du vara en del av en fantastisk gemenskap som kämpar för att besegra missbruk, kriminalitet och hemlöshet? Då är du precis den vi söker! Gatans Lag, en fotbollsförening med ett stort hjärta, behöver volontärer som delar vår passion för att hjälpa människor i missbruk, kriminalitet, hemlöshet och psykisk ohälsa.
 
Vad är Gatans Lag?
Gatans Lag är mer än bara en fotbollsförening. Vi är som en familj som tror på potentialen i varje individ, oavsett bakgrund eller livssituation. Vi tror att sport, gemenskap och stöd kan förändra liv. Vår verksamhet fokuserar inte på tävling, utan på att stödja och stärka våra medlemmar att övervinna sina utmaningar.
 
Vad söker vi?
Vi söker engagerade volontärer som vill vara en del av vårt ledarteam. Det krävs ingen tidigare erfarenhet som fotbollstränare – det viktigaste är att du har engagemang, är lyhörd och empatisk samt kan bemöta vår målgrupp på ett respektfullt sätt. Vi vill att alla i vår verksamhet ska känna sig sedda och inkluderade, oavsett bakgrund.
Vi söker både till dam och herrverksamheten.
 
Ditt ansvar:
- Skapa en trygg och stödjande miljö för våra medlemmar.
- Använda din passion för fotboll och träning för att inspirera och motivera.
 
Vad erbjuder vi?
Som volontär i Gatans Lag kommer du att vara en del av en varm och inkluderande gemenskap. Du kommer att få möjlighet att göra verklig skillnad i människors liv och se dem växa och utvecklas. Vi prioriterar personlighet framför tränarkunskaper och kommer att ge dig allt stöd och utbildning du behöver för att lyckas i din roll.
 
Tillsammans kan vi besegra missbruk, kriminalitet och hemlöshet och skapa en bättre framtid för våra medlemmar.
 
Gatans Lag – Tillsammans är vi starka, tillsammans gör vi skillnad.

Minsta åtagande

Minst 2 timmar / vecka, vi vill skapa ett större team som gör att det kan vara flexibelt med när och hur mycket man behöver vara på plats. Vi vill att alla i teamet ska känna att man kan hoppa över en vecka om man är i behov av det.

När och var sker uppdraget

Uppdraget genomförs på olika platser i Västerås men främst VIK:s anläggning i Rocklunda.

Ändamål

Uppgifter

Åtagande

  • När

    Helg, kväll

  • Typ av uppdrag

    Kontinuerligt uppdrag